Imagini cu casa Andreei Esca din Snagov. Prezentatoarea TV deține mai multe proprietăți

Imagini cu casa Andreei Esca din Snagov. Prezentatoarea TV deține mai multe proprietăți

Andreea Esca deține mai multe proprietăți în București, însă casa de la Snagov este cea în care prezentatoare de la PRO TV preferă să se relaxeze. Imagini cu casa situată pe malul lacului.

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară și întotdeauna a preferat să fie cât mai discretă cu viața personală. Vedeta deține mai multe proprietăți, însă la Snagov are o vilă unde preferă să își petreacă mereu timpul liber. Andreea Esca are vecini celebri în aceeași zonă. Pe malul lacului, dețin case proprietari precum Ion Țiriac, Anamaria Prodan, Cristian Țânțăreanu, Ioana Băsescu, Cosmin Olăroiu și nu numai.

Imagini cu vila din Snagov a Andreei Esca au fost făcute publice de wowbiz.ro în urmă cu mai mult timp. Prezentatoarea este încântată de activitățile care au loc chiar în spatele casei lor. Întreaga familie pare să fie fascinată de sporturile pe apă, iar asta pentru că și Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a fost surprins în diferite ipostaze la cârma bărcilor de viteză.

În urmă cu aproximativ două decenii, Andreea Esca și Alexandre Eram au cumpărat casa din Snagov și au făcut cea mai bună alegere. Vila are etaj, ferestre mari, luminoase si ponton pentru ambarcatiunea familiei. Curtea este destul de îngustă, însă acest aspect nu i-a făcut pe cei doi soți să se răzgândească atunci când au achiziționat casa.

Andreea Esca și părinții lui Alexandre Eram

Andreea Esca și Aris Melkior Eram

Andreea Esca are multe tablouri în casă

Pe rețelele de socializare, Andreea Esca a mai postat fotografii în care se pot observa anumite părți din casa în care locuiește în București. Alexandre Eram este pasionat de artă și fotografie, astfel că în locuință se regăsesc foarte multe tablouri.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV nu petrece foarte mult timp în bucătărie, însă a avut grijă ca aceasta să fie complet echipată. Andreea Esca are câteva rețete cu care își încântă familia. Până de curând, vedeta locuia și alături de cei doi copii, însă Alexia Eram și-a cumpărat propriul apartament, iar Aris s-a mutat în Barcelona cât timp studiază la o facultate de prestigiu din Spania.

Imperiul imobiliar al Andreei Esca a început cu achiziția, în anul 2004, a unei vile din București, pe care specialiștii au estimat-o la aproximativ 350.000 de euro. Ulterior, în portofoliul imobiliar al familiei Andreei Esca a mai intrat o casă aflată în zona Armenească din Capitală. Este vorba despre o clădire istorică ce îmbină mai multe stiluri, a cărei valoare este de aproximativ 500.000 de euro.

Andreea Esca și Alexandre Eram au investit în turism

Andreea Esca a cumpărat cinci case rustice pe care le-a recondiționat și pe care acum le închiriază. Prezentatoarea Știrilor de la PRO TV merge destul de des la Porumbacu de Sus atunci când vrea să se relaxeze. Pentru cei care vor să se cazeze în una dintre căsuțele din resort, prețul este public pe toate site-urile de turism. Turiștii vor trebui să scoată câteva sute de lei pentru o noapte de cazare, mai exact 700 de lei.

Căsuțele se află în Porumbacu de Sus, la 39 km de Sibiu. Unitățile de cazare sunt prevăzute cu TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție frigider, plită, fierbător și aparat de cafea.

Bunicul Andreei Esca s-a născut în acest sat, iar o parte din copilăria sa și-a petrecut-o aici.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *