Horoscopul zilei marți, 13 februarie 2024. Energie și determinare pentru a ne realiza visele. Trei zodii vor descoperi că abordările neconvenționale sunt cele mai bune

Horoscopul zilei marți, 13 februarie 2024. Energie și determinare pentru a ne realiza visele. Trei zodii vor descoperi că abordările neconvenționale sunt cele mai bune

Tot mâine are loc și sextila dintre Venus în Capricorn și Neptun în Pești. E nevoie să fii mai blând/ă și mai plină de empatie în relațiile tale. Zodiile vor avea cel mai mult de profitat când își deschid inima către ceilalți.

Berbec

Începi să fii tot mai atent/ă la calitatea vieții tale, ca să înțelegi ce îți priește și ce nu îți mai servește, iar mutarea lui Marte în Vărsător e un cadou existențial din acest punct de vedere. În sfârșit, îndepărtezi pe cineva sau ceva toxic, fără nici cea mai mică urmă de remușcare. Nici nu ar trebui să permiți acestui sentiment să își facă culcuș în inima ta, căci acțiunea a fost îndreptățită.

Care sunt cele trei semne zodiacale care fac alegerile bazate doar pe impuls

Taur

Primești o doză nou nouță de determinare pentru a-ți atinge visele. Cu Marte în Vărsător, niciun efort nu e prea mare dacă îți asigură acces la țelurile tale. Trezești războinicul din tine, cel care întrevede o singură direcție, cea de „înainte”, și care nu se lasă descurajat de niciun obstacol. Nu mai rămâne decât să ai și o viziune.

Gemeni

Filosofia și credințele personale sunt puse acum în prim plan. Nu te mai codești să te lupți pentru principii și te bați cu vitejie pentru propriile idei și valori. Înțelegi că obstacolele care apar în cale nu sunt semnale că trebuie să dai înapoi, ci mai degrabă teste care să îți demonstreze ce potențial ai. Nu asculta de vocea celor care văd pericole la tot pasul, crede în intuiția ta.

Rac

Relațiile iau prim planul, așa că te vei concentra cu precădere pe sănătatea conexiunilor tale și pe bunăstarea emoțională. Reușești să te „vindeci” de fixurile și obsesiile care au dăunat grav unei legături sentimentale sau platonice. De asemenea, vei avea aceeași abordare constructivă și când vine vorba de bugetul tău, stabilind practici de economisire.

Leu

O persoană dragă are nevoie imperioasă de ajutorul tău în aceste momente. Nu se poate descurca fără tine, iar faptul că i te dedici va fi contestat de alții, ce simt că îi neglijezi. De aici vor ieși la suprafață revelații interesante, căci pricepi cine îți e alături pentru că te apreciază și te iubește și cine s-a apropiat de tine din pur interes.

Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor. Află ce fantezii are în minte fiecare nativ din zodiac

Fecioară

Schimbarea e cuvântul de ordine al acestei perioade, chiar dacă nu e o vorbă ce să se regăsească adesea în vocabularul tău. Constați că poți să atingi prosperitatea și având o etică de muncă sănătoasă, și dând importanța cuvenită timpului personal. Totul e să adopți o rutină inteligentă, diferită de cea normală. Nu te teme să pășești cu încredere pe o altă cale.

Balanță

Roiesc din nou admiratorii în jurul tău! Ești ca un magnet pentru ceilalți, atrăgându-i cu o forță ce nu are egal. E un moment bun să îți explorezi senzualitatea și relația pe care o ai cu plăcerea, dar și să îndepărtezi tot felul de obstacole care stau în calea exprimării tale libere. Nu mai permite nimănui să îți dicteze cum să fii.

Scorpion

Rolul tău acum e să purifici mediul în care trăiești. Știai că absolut fiecare obiect pe care îl deții împrumută de la tine o doză de energie? Cu acest gând în minte, imaginează-ți în câte locuri se răsfrâng vibrațiile tale! Poți să ușurezi acest schimb alegând să deții numai ce îți folosește. Te vei simți mult mai liber/ă după ce vei dona sau vei recicla din posesiunile tale materiale.

Săgetător

Una dintre calitățile de care ești cel mai mândru/ă e că te poți distra oricând pe cont propriu. Ai capacitatea, rar întâlnită, de a te bucura de propria companie în orice circumstanță, tocmai de aceea intrarea lui Marte în Vărsător poate fi mai provocatoare, fiindcă te îndeamnă să te apropii de altcineva și să îi ceri ajutorul. Va deveni necesar.

3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie. Își vor înșela partenerii fără să stea pe gânduri!

Capricorn

Te iei la trântă cu criticul tău interior într-un meci pe viață și pe moarte în care sunt permise inclusiv loviturile sub centură. Nu de alta, dar se pare că credințele limitative pe care ți le tot rostește la ureche sunt cele care te împiedică să progresezi, scrie DivaHair. Din momentul în care nu te vei mai guverna după aceste principii greșite, vei începe să triumfi.

Vărsător

E timpul pentru un strop de iubire! Cu atât de multă energie zglobie dăruită de Marte în semnul tău, ar fi și păcat să nu te bucuri mai mult de viață. E o legătură pasională, în care colorezi cu roșu contururile unei relații prăfuite, ce devenise de un roz șters. Însă această doză de atractivitate nu va rezolva decât superficial problemele voastre.

Pești

Învață să spui nu! Tu, poetul zodiacului, începi să îngâni de mâine cânturi războinice și să sufli foc pe nări ca un dragon. Fie că e vorba despre șeful care insistă să preiei atribuții de care nu mai ai timp sau care nu sunt plătite ori despre amicii care persistă cu invitațiile, deși tu îți dorești să stai să te relaxezi, e cazul să îți impui limitele. Te împuternicește!

Horoscopul norocului în anul chinezesc al Dragonului de lemn. Punctul forte care aduce mari realizări, pentru fiecare zodie în parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *