Un gălățean şi-a înjunghiat părinții și apoi l-a atacat și pe polițistul care îl imobiliza

Un gălățean şi-a înjunghiat părinții și apoi l-a atacat și pe polițistul care îl imobiliza

Un bărbat şi o femeie din Galaţi au fost înjunghiaţi marţi, 13 februarie, de fiul lor în vârstă de 33 de ani, în urma unui conflict spontan izbucnit într-un apartament, a transmis IPJ Galați.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 14.00, printr-un apel la 112, că într-un apartament de bloc din strada Alexandru Lăpuşneanu două persoane au fost lovite.

Din primele verificări a reieşit că după mai multe discuții în contradictoriu dintre bărbatul de 33 de ani şi părinţii săi, un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 52 de ani, părinții au fost înjunghiaţi de fiu. Cei doi au fost îngrijiți de echipajele de la Ambulanţă, apoi au fost duși la spital.

Agresorul nu a fost găsit acasă, dar polițiștii l-au identificat în scara altui bloc, pe strada Roşiori. „În timpul imobilizării acestuia, unul dintre poliţişti, de 39 de ani, care purta vestă de protecţie şi avea asupra sa toate elementele din dotare, ar fi fost înjunghiat în zona claviculei, din partea stângă. Poliţistul a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Galați.

Poliția a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie şi ultraj.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *