5 site-uri de unde puteți cumpăra bunuri în vrac din China

5 site-uri de unde puteți cumpăra bunuri în vrac din China

Mulți antreprenori de succes își construiesc o afacere pe baza mărfurilor comandate în China pe platformele online de vânzare cu ridicata. Astăzi, haideți să vorbim despre unde puteți cumpăra bunuri, precum și despre particularitățile acestor site-uri.

1.  Alibaba

Alibaba este o piață populară pentru cumpărarea în vrac. Există o selecție largă atât a bunurilor în sine, cât și a vânzătorilor acestora. Toți au condiții diferite de achiziție. Diferențele pot fi în ceea ce privește prețul sau numărul de unități pentru o comandă minimă. De asemenea, pe Alibaba vânzătorii au un rating, prin care puteți determina dacă vânzătorul a trecut de o verificare online sau offline.

Prin Alibaba puteți contacta direct o fabrică sau o uzină chineză și, de asemenea, puteți negocia condițiile individuale de achiziție, de exemplu – să obțineți o reducere.

Site-ul este disponibil în versiune multi-lingvistică, astfel încât să comandați bunuri de vânzare, să aflați condițiile de expediere și să obțineți https://ro.m3cargo.com/ cargo China România de la Alibaba va fi cât se poate de convenabil.

Puteți alege diferite condiții de plată și de livrare, puteți negocia, puteți pune întrebări, puteți conveni asupra condițiilor de primire a bunurilor, deoarece cumpărăturile de pe Alibaba nu se fac prin intermediul unui coș de cumpărături, ci printr-un dialog cu vânzătorul. Dar, dacă doriți să găsiți cei mai buni furnizori și să obțineți cele mai avantajoase condiții de achiziție – apelați la experții în comerț exterior de la M3Cargo.

2. Aliexpress

Aliexpress este una dintre companiile Alibaba, dar acest site este mai potrivit pentru achiziții cu amănuntul. Desigur, puteți cumpăra aici în vrac, dar prețurile vor fi mai mari decât pe Alibaba, iar gama de bunuri nu este la fel de largă.

Avantajul acestei resurse este posibilitatea de a „încerca” diferite produse, cumpărându-le bucată cu bucată. Acest lucru poate fi de ajutor înainte de a cumpăra un lot en-gros. În plus, pe Aliexpress, cumpărătorii lasă adesea comentarii foto, cu ajutorul cărora puteți, de asemenea, să trageți anumite concluzii despre produs, de exemplu, să evaluați dimensiunea reală, culoarea, calitatea materialului.

Un plus imens este protecția achizițiilor. Dacă nu primiți marfa sau aceasta a ajuns cu defecte, puteți obține o rambursare parțială sau integrală, în timp ce trimiterea mărfii înapoi în China nu este necesară.

3. 1688

1688 este un alt site foarte popular pentru cumpărături din China. Merită menționat faptul că este în chineză, așa că veți avea nevoie de o traducere. Puteți folosi diverse plugin-uri pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, rețineți că mulți vânzători comunică doar în chineză, așa că este mai bine să faceți achiziții pe 1688 printr-un intermediar.  

Particularitatea platformei este suma minimă pentru faceți o comandă. Aceasta este de 1000 de yuani. În general, prețurile de aici sunt mai mult decât accesibile, iar uneori chiar mai mici decât pe Alibaba, dar de cele mai multe ori va trebui să plătiți separat pentru livrare.

O mare atenție este acordată siguranței achizițiilor. Toți vânzătorii de pe 1688 au o licență de afaceri guvernamentală, ceea ce reduce foarte mult riscul de a cădea în plasa escrocilor.

4. DHGate

De asemenea, puteți cumpăra în vrac la Dhgate.com. Un avantaj imens al site-ului este că nu există limite de cantitate și nici un preț minim de achiziție.

Site-ul este multilingv, în meniu puteți alege una dintre cele 14 limbi, iar prețurile din coșul de cumpărături vor fi afișate în moneda țării selectate. Interfața este similară cu cea de la Aliexpress, astfel încât cumpărăturile aici vor fi destul de confortabile.

Dhgate are reduceri și promoții, protecție pentru cumpărători, recenzii, evaluarea vânzătorilor și a produselor acestora. Această resursă poate fi testată pentru mici achiziții cu ridicata, iar apoi căutați opțiuni mai favorabile sau încredințați selecția unui furnizor experților de la M3Cargo.

5. Made-in-china

Made-in-china este un site pentru cumpărături cu ridicata în China. Interfața este creată în același stil ca și Alibaba și Aliexpress, astfel că de la prima vizită căutarea va fi intuitivă.

Site-ul are o versiune multilingvă, puteți alege din 17 limbi din întreaga lume. Moneda implicită este dolarul.

Made-in-china are 27 de categorii de produse și câteva mii de subcategorii. Căutarea produsului dorit este comodă, se realizează prin cuvinte cheie.

 Este demn de remarcat faptul că, deoarece site-ul este un site en-gros, vânzătorii pot achiziționa un lot, dar numărul de unități sau valoarea comenzii minime este diferit pentru fiecare. Un mare plus este faptul că vânzătorii indică codul HS în fișa produsului, ceea ce simplifică calculul și vămuirea.

În ceea ce privește siguranța achizițiilor, pe Made-in-china vânzătorii sunt certificați. Fiți atenți la statutul vânzătorului. O insignă „Certified Seller” va însemna că vânzătorul a fost verificat și că riscurile de a întâlni fraude sunt minime.

Alegeți să faceți cumpărături pe una dintre platformele enumerate mai sus sau rezervați o achiziție pe orice alt site chinezesc de pe M3Cargo, iar experții noștri vă vor ajuta să răscumpărați și să primiți rapid bunurile în mâinile dumneavoastră!