Clujean amendat cu 15.000 de lei după ce și-a abandonat câinele în fața casei. VIDEO

Clujean amendat cu 15.000 de lei după ce și-a abandonat câinele în fața casei. VIDEO

Un bărbat din orașul Gherla, județul Cluj, a fost amendat după ce și-a abandonat câinele în fața casei. Animalul a scheunat câteva ore la poartă, stârnind atenția trecătorilor care l-au filmat și l-au postat pe rețelele sociale, potrivit site-ului local Gherla Info.

Incidentul a avut loc duminică, 7 ianuarie, pe strada Gării din Gherla. O tânără care trecea prin zonă a încercat să ia legătura cu stăpânul, însă acesta i-a răspuns că nu-i mai trebuie câinele.

Imagini cu patrupedul lăsat la poarta casei au ajuns pe rețelele sociale și s-au viralizat rapid. Imaginile au ajuns și în atenția Poliției Animalelor, care s-a sesizat pe acest caz. În aceeași zi, câinele a fost adoptat de o femeie care locuiește în zonă.

„La data de 7 ianuarie, polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații apărute în mediul online și s-au deplasat la fața locului. Din verificările efectuate la acea locație a rezultat că exemplarul canin a fost adoptat de o femeie, aflându-se în afara pericolului”, a transmis IPJ Cluj, pentru Monitorul de Cluj.

Polițiștii au identificat proprietarul animalului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, „pentru lipsă sterilizare, lipsa microcipare și abandon”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *