Mark Zuckerberg declară că Meta Quest 3 este mult mai bun și mai ieftin decât Apple Vision Pro

Mark Zuckerberg declară că Meta Quest 3 este mult mai bun și mai ieftin decât Apple Vision Pro

Mark Zuckerberg a comparat recent Meta Quest 3 cu Vision Pro de la Apple și a declarat că Quest 3 este superior în ambele aspecte, atât în performanță, cât și în preț. Acesta a afirmat că Quest 3 are performanțe mai bune, este mai ușor și mult mai accesibil decât dispozitivul de realitate virtuală al celor de la Apple, scrie The Verge.

Zuckerberg a postat videoclipul pe Instagram, unde compară Apple Vision Pro și Meta Quest 3. După câteva minute de testare în videoclip, acesta declară că Quest 3 nu este doar mai ieftin, ci și superior în fiecare aspect față de competitorul său. „Pe lângă faptul că are un preț mai bun, cred că este produsul superior, punct”, a citat.

El susține că, în comparație cu Vision Pro, Quest 3 are un design mai ușor, mai multă flexibilitate și un câmp vizual mai larg. De asemenea, subliniază chiar și faptul că Quest 3 cântărește cu 120 de grame mai puțin, făcându-l mai confortabil pentru utilizare pe termen lung. În plus, Zuckerberg laudă și performanța mai bună a mișcării Quest 3.

Quest 3 de la Meta, de șapte ori mai ieftin decât Vision Pro

În cele din urmă, Zuckerberg evidențiază diferența de preț între Quest 3 și Vision Pro, spunând că Quest 3 este „aproximativ de șapte ori mai ieftin”.

Nu este neobișnuit să vedem CEO-ii principalelor companii de tehnologie testând dispozitivele concurenților lor. De exemplu, Sundar Pichai a recunoscut că folosește dispozitive Samsung pe lângă telefonul său Pixel principal pentru a compara și a ține pasul cu actualizările competitorilor.

Totuși după cum se poate observa și în video, Mark Zuckerberg minimalizează caracteristicile de top ale căștilor Vision Pro pentru a face Quest 3 să pară mai bun. De exemplu, utilizatorii Vision Pro nu au nevoie de un control bazat pe mână, în timp ce Meta Quest 3 necesită un joystick sau un tracker. Într-un final, Zuckerberg a recunoscut că Vision Pro este mai bun pentru divertisment, dar totuși a lăudat Quest 3 pentru conținutul său pentru experiențe imersive.

Articolul Mark Zuckerberg declară că Meta Quest 3 este mult mai bun și mai ieftin decât Apple Vision Pro apare prima dată în Go4IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *