Aryna Sabalenka, acces de furie după eliminarea de la Miami. A făcut praf racheta. Video

Aryna Sabalenka, acces de furie după eliminarea de la Miami. A făcut praf racheta. Video

Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA, are partea de cea mai grea săptămână din carieră. După decesul fostului iubit, Konstantin Koltsov, jucătoarea din Belarus a fost eliminată în turul 3 la Miami.

Sabalenka nu a mai suportat și a dat cu racheta de pământ

Aryna Sabalenka a trebuit să se recunoască învinsă de Anhelina Kalinina. Jucătoarea din Ucraina nu i-a lăsat nicio șansă numărului doi WTA, administrându-i un 6-1 usturător în setul decisiv

Sabalenka nu a mai rezistat, iar în setul 3 a dat cu racheta de pământ. De când a câștigat Australian Open în luna ianuarie, jucătoarea din Belarus nu se regăsește.

Aceasta nu a mai reușit să ajungă nici măcar în sferturi la turneele la care a participat. La Dubai a pierdut în turul 2 cu Donna Vekic, la Indian Wells a pierdut în optimi cu Emma Navarro, iar la Miami a fost eliminată de Kalinina.

Vezi mai jos video cu momentul în care Sabalenka a dat cu racheta de pământ

Se terminó el torneo de Aryna Sabalenka en Miami: cayó en tres sets ante Anhelina Kalinina.

La bielorrusa terminó rompiendo su raqueta y, como se esperaba, no hubo saludo en la red.pic.twitter.com/aaWIYRCv9Q

— Set Tenis (@settenisok) March 24, 2024

Nicio surpriză în ziua de sâmbătă la Miami

Eliminarea Arynei Sabalenka, a fost singura surpriză a zilei de sâmbătă la turneul din Miami. Favoritul numărul 1, Carlos Alcaraz, nu a cedat decât 3 game-uri în confruntarea cu ibericul Roberto Carballes Baena, având nevoie de doar 81 de minute pentru a-și adjudeca victoria, scor 6-2, 6-1.

Jannik Sinner, cap de serie numărul 2, a reușit să treacă și el de Andrea Vavassori, tot în două seturi, scor 6-3, 6-4. Italianul va juca în turul următor cu Tallon Griekspoor.

Pe tabloul feminin, Elena Rybakina a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece mai departe în turneu. Ea a avut de tras serios cu Taylor Townsend. În final, favorita 4 a reușit să se impună cu scorul 6-3, 6-7(3), 6-4.

Iga Swiantek, numărul 1 WTA, a cedat decât două game-uri în confruntarea cu Camila Giorgi, jucătoarea din Polonia reușind să câștige în mai puțin de o oră, scor 6-1, 6-1.

Sorana Cîrstea a avut și ea parte de o victorie senzațională în fața lui Sloane Stephens. După ce meciul a fost întins pe durata a doua zile, jucătoarea din România a cedat decât 3 game-uri, scor 6-2, 6-1. Pentru Sorana urmează meciul cu Daria Kasatkina, meci care va putea fi urmărit în format live video online pe FANATIK.RO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *