Descoperire neașteptată pe o plajă. Ce a găsit o femeie din Marea Britanie lângă o stâncă, în timp ce se plimba alături de soțul ei

Descoperire neașteptată pe o plajă. Ce a găsit o femeie din Marea Britanie lângă o stâncă, în timp ce se plimba alături de soțul ei

O femeie din Marea Britanie a făcut o descoperire neașteptată în timp ce se plimba pe o plajă cu soțul ei. Pe o stâncă lângă malul apei, femeia a găsit un dinte uriaș de mamut, scrie Mirror.

Dinte de mamut, descoperit de o femeie din Marea Britanie pe o plajă

Este vorba despre Chris Bien, un vânător amator de fosile. Ea se afla în vizită în Hollan-on-Sea, Essex, și se plimba pe o plajă atunci când a făcut descoperirea. Alături de soțul ei, Chris a observat „un model de linii ondulate” printre nisip și pietre.

„Eram neîncrezătoare și foarte emoționată. În timp ce îl scoteam, speram să fie un dinte de mamut, dar i-am tot spus soțului meu: „nu se poate să găsesc un dinte de mamut” și apoi am avut un moment în care pur și simplu am izbucnit în râs în timp ce stăteam pe plajă ținându-l în mână. Este atât de frumos cu crestele sale. Sunt foarte bucuroasă”, a mărturisit femeia, potrivit sursei citate anterior.

Ceea ce a descoperit femeia este un dinte de mamut care măsoară între 15 și 17 centimetri și cântărește două kilograme. După ce a cerut sfaturi pe Internet, femeia din Marea Britanie crede că acel dinte ar fi aparținut unui mamut de stepă, una dintre cele mai mari specii de mamut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *