Dr. Cîrstoiu, viziune de primar. Gara, muzeu și piața, parcare

Rmag Breaking News

Medicul Cătălin Cîrstoiu le-a spus  alegătorilor că n-a venit să le dea pe la tâmple cu usturoi și că mersul pe jos e mai rentabil în Capitală. Rapid și sănătos e recomandat într-un oraș sufocat de mașini. Dar candidatul la alegerile pentru Primăria Capitalei mai are o propunere. E vorba de Gara de Nord, despre care medicul e de părere că ar trebui să se transforme în muzeu.

”Sistemul de transport din București a fost gândit ca și cum Gara de Nord ar fi fost punctul central al acestui sistem de transport. (…) Da, e necesară construcția unei noi gări, asta cu siguranță. Există terenuri care pot fi utilizate în sensul acesta.

Gara poate rămâne pe loc, dar restrânsă ca activitate, transformată într-un muzeu, iar piața aia de acolo poate fi o veritabilă parcare subterană”, a declarat Cîrstoiu la Prima TV.

”De aia am încercat să folosesc şi metroul şi da, sunt omul singur din metrou”

”De-aia am încercat să utilizez şi tramvaiul, şi troleibuzul, şi propria maşină care arată cum spunea dl prim-ministru că sunt un om foarte bogat.

Nu-i aşa. Dragii mei, bogăţia mea porneşte mai mult din ce-am făcut, pentru că toată viaţa mea eu m-am ocupat de oameni”, spunea  Cîrstoiu, marţi , despre beneficiile mersului pe jos la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.

The post Dr. Cîrstoiu, viziune de primar. Gara, muzeu și piața, parcare appeared first on Cotidianul RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *