Program sferturi EURO 2024. Meciuri, echipe calificate și orele de start. Unde se joacă și cum poți urmări partidele live

Program sferturi EURO 2024. Meciuri, echipe calificate și orele de start. Unde se joacă și cum poți urmări partidele live

După ultimele meciuri din optimi, am aflat și ce program au echipele care vor juca în sferturi la EURO 2024. Din păcate, România nu a reușit să se impună în meciul cu Olanda de la Munchen și a părăsit turneul final din Germania.

Program complet sferturi EURO 2024

Programul complet din sferturi la EURO 2024 a fost stabilit o dată cu finalul meciului dintre Austria și Turcia, scor 1-2. Următoarele 4 meciuri de la Campionatul European se vor disputa pe 5 și 6 iulie și vor stabili semifinalistele care vor lupta pentru un bilet în marea finală de la Berlin.

Spania – Germania: 5 iulie, Stuttgart
Portugalia – Franța: 5 iulie, Hamburg
Olanda – Turcia: 6 iulie, Berlin
Anglia – Elveția:  6 iulie, Dusseldorf

Echipele calificate în sferturile EURO 2024

Așadar, echipele care au rămas în competiție sunt Spania, după ce a trecut de Georgia scor 4-1, Germania, care a eliminat Danemarca 2-0, Portugalia, care a trecut la penalty-uri de Slovenia, Franța, care e eliminat Belgia cu un gol norocos, Olanda, după ce a marcat trei goluri în poarta României și Turcia, care a trecut de Austria 1-0. Primele formații care au obținut biletele pentru sferturi au fost Elveția, care a trecut fără probleme de Italia 2-0 și Anglia, care a învins cu greu Slovacia 2-1.

Din păcate pentru elevii lui Edi Iordănescu, care au avut parte de un parcurs extraordinar în această ediție de EURO 2024, drumul lor s-a oprit la Munchen. După meciul greu cu Olanda din optimi, scor 0-3, “tricolorii” pleacă acasă, dar cu capul sus pentru tot ce au realizat în Germania.

Echipa națională a României a ajuns până în această rundă a Campionatului European după o calificare de pe primul loc în Grupa E. “Tricolorii” au reușit să acumuleze 4 puncte în cele trei partide jucate cu Ucraina 3-0, Belgia 0-2 și Slovacia 1-1. Astfel, elevii lui Edi Iordănescu au mers în optimi, acolo unde nu au reușit să se impună în fața “portocalei mecanice”.

Unde se joacă sferturile de finală EURO 2024

Partidele din sferturi la EURO 2024 se vor juca în mare parte în zona de Nord a Germaniei. Doar un singur duel va avea loc în partea de Sud. Așadar, stadioanele care vor găzdui cele 4 meciuri sunt MHPArena din Stuttgart, Volksparkstadion din Hamburg, Merkur Spiel Arena, Dusseldorf și Olympiastadion din Berlin.

Calendar sferturi EURO 2024. Ziua și ora la care se joacă partidele

Vineri, 5 iulie

Spania – Germania (ora 19:00 – MHPArena, Stuttgart)
Portugalia – Franța (ora 22:00 – Volksparkstadion, Hamburg)

Sâmbătă, 6 iulie

Olanda – Turcia (ora 19:00 Olympiastadion, Berlin)
Anglia – Elveția (ora 22:00 – Merkur Spiel Arena, Dusseldorf)

Cine transmite la TV sferturile EURO 2024

Toate cele 4 meciuri care au loc în sferturile de finală ale EURO 2024, se vor juca în perioada 5-6 iulie. Partidele vor fi transmise în direct la PRO TV, dar și pe platforma de streaming VOYO, disponibilă și pentru românii din diaspora.

Cum să vezi live online streaming partidele din sferturi EURO 2024

Partidele din sferturile EURO 2024 poate fi urmărite și în format online pe platforma VOYO. Pe lângă PRO TV și PRO Arena, platforma VOYO transmite în direct toate meciurile de la Campionatul European din Germania. Așadar, vezi LIVE VIDEO meciurile din sferturile EURO 2024 pe PRO TV și LIVE ONLINE STREAM pe VOYO. Goluri, marcatori, rezumat video, toate pot fi urmărite pe FANATIK.

Statistici și recorduri EURO 2024

În materie de statistici și recorduri au fost atinse câteva borne interesante la EURO 2024. Așadar, avem 98 goluri marcate până în această fază a turneului final, Spania a încasat primul gol la acest Campionat European în optimi și este echipa cu 4 victorii din 4 după meciurile din grupe și din optimi.

Germania este formația cu cele mai multe goluri marcate, 10, în timp ce codașa acestui clasament este Serbia, care a înscris un singur gol la acest turneu final. Iar cei mai buni marcatori, cu câte 3 goluri, sunt Mikautadze, Musiala, Gakpo și Schranz.

Rezultate și scoruri live sferturi EURO 2024

Așadar, ți-am spus exact cine joacă în sferturi la EURO 2024. De asemenea, ți-am explicat și unde se pot vedea meciurile la TV sau online, mai ales dacă ești în diasporă. Stai alături de noi, stai alături de pe FANATIK pentru a descoperi la minut tot ceea ce se întâmplă înaintea partidelor, în timpul și după ultimul fluier.

Totodată, te vom ținem la curent cu scorurile tuturor meciurilor care vor avea loc în sferturi la EURO 2024 . Vei afla toate detaliile primul, scoruri live, ratări, goluri, interviuri și reacții.

Vezi rezumate video și toate fazele din sferturi EURO 2024. Update în timp real

FANATIK vă ține la curent cu cele mai importante informații înainte și după meciurile din sferturi la EURO 2024. Vezi LIVE VIDEO toate partidele din sferturile de finală ale Campionatului European pe PRO TV și LIVE ONLINE STREAM pe VOYO. Goluri, marcatori, rezumat video.

Toate duelurile pot fi urmărite live text pe site-ul FANATIK. Trimișii speciali transmit de cele mai interesante informații de la fața locului. Toate fazele și momentele importante ale meciului vor fi relatate în timp real. Totodată, veți putea urmări golurile și rezumatele video pe știrileprotv.ro.

Please follow and like us:
Pin Share