Decizie uluitoare luată de Gigi Becali! Ce ordin i-a dat lui Argăseală în războiul cu FRF

Decizie uluitoare luată de Gigi Becali! Ce ordin i-a dat lui Argăseală în războiul cu FRF

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, poartă un război cu Federația Română de Fotbal. Omul de afaceri nu este de acord cu regula impusă de FRF, care specifică că echipele din Superliga României trebuie să aibă neapărat un jucător sub vârsta de 21 de ani pe tot parcursul meciurilor.

Gigi Becali, tiradă la adresa FRF. Ce l-a pus să facă pe Valeriu Argăseală

Latifundiarul din Pipera a amenințat acum câteva zile că va sfida regulamentele și nu va băga pe teren niciun jucător care să se încadreze în regula U21 în meciul din Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Acest lucru nu s-a întâmplat. Eduard Radaslăvescu a fost titular în victoria obținută de FCSB cu 3-0. Gigi Becali, însă, rămâne vehement pe poziții și își dorește cu orice preț schimbarea regulamentelor interne. El este de părere că Federația nu are dreptul de a impune ce jucători trebuie să joace la echipa sa.

Patronul de la FCSB a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a recunoscut că a vorbit cu subalternul său, Valeriu Argăseală, care e membru în comitetul executiv de la FRF, pentru a se opune directivelor primite de la Federația Română de Fotbal.

“Eu i-am dat lui Vali (n.r. Valeriu Argăseală) ordin: ‘Băi, tu acum ești în Comitetul Executiv? Acolo te-am pus eu! Nu ești de capul tău! De acum tu refuzi prima!’ El zice: ‘Păi cum să refuz prima? Spui că e prea mare!

Nu știu cât are prima. Mi-a zis: ‘Păi cum adică să refuz prima? Refuzi! Spui că e prea mare! Tu ești membru executant și tu participi la administrarea federației. Asta înseamnă. Ești administrator. Tu ești administrator, Vali. Tu spui așa: ‘Eu, ca administrator, cred că e mare prima. Eu o refuz’. Ăștia își dau între ei?”, a explicat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB, în criză. Doar două soluții pentru regula U21

FCSB se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește regula U21. Cu Octavian Popescu și Alexandru Pantea accidentați, roș-albaștrii trebuie să se bazeze pe jucători mai puțin experimentați în meciurile din Superliga României.

În momentul de față, jucătorii de la FCSB care pot îndeplini criteriul U21 sunt: Eduard Radaslăvescu și Alexandru Musi. Pe lângă aceștia, FCSB s-ar mai putea baza pe jucători proveniți din academie precum: Andrei Pandele, Mihai Toma sau David Popa.

FCSB are un program infernal în această vară. Pe lângă meciurile din campionatul României, roș-albaștrii luptă pentru calificarea în cupele europene. Echipa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii va juca marți seara în turul 1 preliminar din Champions League împotriva echipei din San Marino, Virtus.

Gigi Becali, DISCURS RAZBOINIC ANTI FRF dupa ce FCSB A CASTIGAT Supercupa Romaniei!

Please follow and like us:
Pin Share