Ce i-a transmis Pedri lui Kross după accidentarea care l-a scos din calcule la Euro 2024: “Drumul abia acum începe”

Ce i-a transmis Pedri lui Kross după accidentarea care l-a scos din calcule la Euro 2024: “Drumul abia acum începe”

Spania s-a impus în fața Germaniei în sferturile EURO 2024 și astfel au oprit ocazia țării gazdă să încerce să câștige trofeul european. În timpul partidei de la Stuttgart, Pedri a fost accidentat de Toni Kroos, iar acesta a oferit un mesaj către fostul mijlocaș de la Real Madrid.

Reacția lui Pedri după ce a fost accidentat de Toni Kroos la EURO 2024: “Cel mai dificil moment”

Toni Kroos l-a accidentat pe Pedri în meciul Spania – Germania din sferturile EURO 2024, scor 2-1. Legenda nemților a intrat destul de dur la jucătorul Barcelonei și i-a provocat o entorsă a ligamentului intern de la genunchiul stâng.

În urma declarației transmise de fostul jucător de la Real Madrid, Pedri a ținut să scrie un mesaj legat de evenimentul neplăcut din sferturile Campionatului European și despre Toni Kroos.

“Am venit în Germania pentru EURO 2024 și voi continua aici până la final, pentru că acest vis, fără îndoială, continuă. În această săptămână este momentul să încurajez și să îmi aduc contribuția în această mare familie într-un alt mod.

Susținerea lor și a voastră este incredibilă. Cel mai dificil moment a trecut, iar drumul de abia acum începe. În curând voi fi la capacitate maximă la Barcelona.

Îți mulțumesc, Toni Kroos, pentru mesajul tău. Este fotbal, iar astfel de lucruri se întâmplă. Cariera și recordurile tale vor rămâne pentru totdeauna. Vreau să mai spun un singur lucru: Haide, Spania!”, a scris Pedri pe Instagram.

“Evident, nu a fost intenția mea să te rănesc”

Pentru Toni Kroos a fost ultimul meci în calitate de jucător profesionist de fotbal. Mijlocașul germanilor de la EURO 2024 a pus ghetele în cui după un sezon în care a reușit să câștige La Liga și Champions League cu Real Madrid.

Kroos spera să ia și trofeul european, însă nu a reușit. Având în vedere că nu se va mai întâlni cu Pedri pe terenul de joc în El Clasico, legenda fotbalului internațional a ținut să îi transmită un mesaj spaniolului imediat după meciul din sferturi.

“Ceva foarte important pentru mine: îi cer iertare și îi doresc însănătoșire grabnică lui Pedri! Evident, nu a fost intenția mea să te rănesc. Recuperare rapidă și toate cele bune! Ești un jucător grozav”, i-a transmis Toni Kroos jucătorului de la Barcelona după meciul din sferturi.

Please follow and like us:
Pin Share