Pescobar a promis câte 100 de euro celor care promovează BAC-ul cu 10. Cât trebuie să plătească în total

Pescobar a promis câte 100 de euro celor care promovează BAC-ul cu 10. Cât trebuie să plătească în total

Gest surprinzător al lui Pescobar față de elevii care au luat 10 la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară, din acest an. Patronul lanțului de restaurante Taverna Racilor le-a promis absolvenților în cauză câte 100 de euro. Nu sunt puțini cei care au reușit să ia nota maximă, așadar Pescobar va trebui să plătească o sumă mare per total.

Pescobar oferă câte 100 de euro elevilor care au luat 10 la BAC

Paul Nicolau, supranumit Pescobar, s-a remarcat în ultimele luni prin gestul său de a oferi bani admiratorilor lui. Unii doar îi scriu pe Instagram și se aleg instant cu 100 de euro pe Revolut, iar de data aceasta faimosul patron a lansat o nouă ”cursă”.

Noua provocare a lui Pescobar pentru cei care vor bani de la el îi vizează pe elevii care au reușit să promoveze examenul maturității din 2024 cu nota 10. El le-a promis printr-o postare pe conturile sale de socializare că le oferă 100 de euro celor care vor atinge performanța.

”Premiez cu 100 de euro în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România! Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!”, a spus Paul Nicolaeu într-o postare pe contul său de Instagram.

Zeci de elevi au luat 10 la BAC

Rata de promovare a BAC-ului, din sesiunea de vară 2024 ar fi de peste 76% , adică 99.371 de candidați au promovat din totalul de 130.041 care au susținut proba. Din aceștia, 39 de elevi au obținut media 10, ceea ce înseamnă că pot lua legătura cu Pescobar.

În total, patronul Tavernei Racilor va avea de achitat 3.900 de euro. În plus, suma s-ar putea majora după contestații. Au fost adesea cazuri când unii s-au ales cu media 10 după ce au solicitat o nouă verificare a lucrării lor. Rezultatele constestațiilor se vor afla în termen de 4 zile.

Dacă vă gândiți că suma de 3.900 de euro este mare, pentru Pescobar nu pare a fi o problemă, căci ar avea o avere estimată la 25 de milioane de euro. Pe zi, profitul lui Pescobar ar fi de aproximativ 100.000 de euro, așa cum a spus la un moment dat Dumitru Dragomir, unul dintre prietenii săi.

”Are avere de 10.000. E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi. Care îi rămân. Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. 100.000 de euro  pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum”, a declarat Dumitru Dragomir în emisiunea MAX Profețiile lui Mitică.

Please follow and like us:
Pin Share