Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul cinci al unui bloc din sectorul 2, după o ceartă cu soția. Animalul a murit

Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul cinci al unui bloc din sectorul 2, după o ceartă cu soția. Animalul a murit

Un bucureștean de 62 de ani este cercetat sub control judiciar după ce și-a omorât câinele, arucându-l de la etajul cinci al blocului, în urma unui conflict cu soția sa, potrivit unui comunicat transmis joi, 21 septembrie, de Poliția Capitalei.

Incidentul s-a petrecut miercuri noapte, 20 septembrie, în jurul orei 0.00, când polițiștii de la Protecția Animalelor au fost alertați prin 112 „cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi aruncat câinele, de la un etaj superior al unui bloc, din sectorul 2”.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu un medic veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, pentru efectuarea cercetărilor.

Potrivit autorităților, bărbatul a avut o dispută cu soția sa, moment în care a luat câinele și l-a aruncat pe geamul balconului, de la etajul cinci.

Cățelul a murit din cauza rănilor suferite. Acesta a fost transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

Bărbatul a fost dus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *