„Răzvan Burleanu e mai tare decât președintele Iohannis!”. Mitică Dragomir șochează: „El taie și spânzură!”

„Răzvan Burleanu e mai tare decât președintele Iohannis!”. Mitică Dragomir șochează: „El taie și spânzură!”

Așadar, Mitică Dragomir este de părere că Răzvan Burleanu are mai multă putere ca președinte al FRF decât are Klaus Iohannis ca președinte al României.

“Răzvan Burleanu e mai tare decât președintele Iohannis!”. Mitică Dragomir șochează: “El taie și spânzură!”

În cadrul discuției despre cei doi, Mitică Dragomir a explicat faptul că Răzvan Burleanu nu poate fi schimbat ușor din funcție, la fel ca în cazul președintelui Klaus Iohannis, decât cu o presiune mare din partea părții politice.

Așadar, fostul președinte LPF a oferit și un exemplu, fiind vorba despre schimbarea din funcție a lui Mircea Sandu, fostul conducător FRF. În același timp, Dumitru Dragomir a mărturisit și faptul că Victor Ponta este cel care l-a dat jos de la șefia Ligii.

“Burleanu e mai tare decât Iohannis. Ce nu înțelegeți voi este că Federațiile sunt structuri de drept privat. Acolo hotărăște numai Adunarea Generală. Îi aud pe unii care zic că Federația e ilegală. Păi dacă e așa, și clubul e ilegal. Clubul unde e afiliat? Tot la Federație. 

Planul lui Gigi e să facă valuri. Burleanu nu e mai tare decât șeful securității, dar în rest nu cred că e unul mai tare decât el, nici Iohannis. El taie și spânzură. Și ce propune votează Adunarea Generală. 

Nu are anvergura necesară pentru a candida la președinția țării. El este din punct de vedere al schimbării mai tare decât ceilalți. Nu poate lumea să îl schimbe, nici politic. Nimic. Pot doar să îl amenințe, așa cum l-au amenințat pe Mircea Sandu.

Politicul poate să îl curețe pe Burleanu. Așa m-a curățat și pe mine Ponta. Nu avea cine să mă ia pe mine în alegeri nici în următorii 25 de ani. Cu o seară înainte de alegerile de la Ligă, Ponta și Dragnea i-au adunat pe patroni și pe președinți la restaurantul lui Cocoș.

“Dinamo m-a trădat pentru bani”

Unora le-a dat ce le-a promis, cum a fost Dinamo. A primit 24 de milioane de dolari. Eu eram dinamovist și ei m-au trădat pentru bani.

M-au bătut atunci la un singur vot, cu tot cu presiunile făcute de ei. Votul lui Porumboiu a făcut diferența atunci. Nu mai sunt supărat pe el și nici pe Ponta.

I-am iertat. Sunt supărat pe Ponta că nu m-a dat afară cu 10 ani mai devreme. Aveam 3000 de apartamente acum”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir face comparația dintre Răzvan Burleanu și președintele Klaus Iohannis

Please follow and like us:
Pin Share