(P) Super experiențe la derby-urile Europei, la Monte Carlo sau chiar în Las Vegas – doar la Unibet

(P) Super experiențe la derby-urile Europei, la Monte Carlo sau chiar în Las Vegas – doar la Unibet

Ești gata de călătorie? Unibet nu devine agenție de turism, însă oferă premii epice pentru distracție peste mări și țări! În cadrul promoției de toamnă, 8 jucători norocoși vor avea parte de călătorii în valoare de până la 50.000 RON fiecare – câte un câștigător în fiecare săptămână a campaniei!

Dacă vei fi și tu printre cei mai norocoși utilizatori ai platformei de pariuri și jocuri de cazinou Unibet, vei avea șansa să alegi unul din super pachetele de distracție puse la bătaie: să vezi derby-uri în Europa sau să te distrezi ca-n filme în Las Vegas ori Monte Carlo.

Știm, nu este deloc ușor să faci o astfel de alegere! Însă ușor este să participi la campania promoțională Unibet dacă ai cel puțin 18 ani: în perioada 30 septembrie – 24 noiembrie 2024, fiecare 100 RON depuși îți aduc un tichet la extragerea săptămânală. Mai multe depuneri, mai multe șanse de câștig!

Pentru ca depunerile tale să fie eligibile pentru premii, este necesar să optezi mai întâi pentru participare – o simplă formalitate care îți poate genera în final extra beneficii consistente, adică acces la unul dintre cele 150 de premii de la fiecare tragere la sorți! Sunt 8 săptămâni de promoție și tot atâtea valuri de premii de senzație!

Câștigă experiențe de neuitat cu Unibet!

Dacă ești fan fotbal, te vei bucura să vizionezi derby-uri europene din cele mai tari campionate! Nu la TV, nu online, ci pe stadion, aproape de unii dintre cei mai apreciați fotbaliști ai momentului!

Dacă preferi jocurile de cazino, pasiunea ta poate să ajungă la un alt nivel, experimentând distracția în cazinouri terestre cu farmec aparte, în Las Vegas / Monte Carlo. Orice ai alege, ești în mare câștig, trăind momente cu totul memorabile!

Pentru a participa la campanie și pentru a avea șanse la premii, este de ajuns să optezi pentru promoție și apoi să faci depuneri în contul de client. Fiecare 100 RON adăugați înseamnă o șansă la extragerea săptămânii respective.

Mai departe, poți folosi fondurile așa cum vrei tu, în funcție de secțiunile tale favorite pe unibet.ro ori în aplicația de mobil Unibet: pariuri sportive, slots, live cazino, bingo sau poker.

8 premii fenomenale de 50.000 RON plus alte peste 1.000 de premii

Ai citit corect: am pregătit 8 premii în valoare de până la 50.000 RON, constând în experiențe la meciuri de top în Europa sau călătorii în Las Vegas sau Monte Carlo!

Dacă preferi mega experiența cu tematică sportivă, poți alege orice meci dorești să vezi în marile campionate naționale din Europa. Pe lângă El Clasico, sunt organizate multe alte meciuri de top în lunile următoare, în orașe precum Manchester, Londra, Liverpool, Milano, Roma, Madrid, Barcelona sau Munchen.

Câștigătorii premiilor principale vor fi contactați în termen de 72 de ore de la data extragerii, pentru a stabili detaliile de acordare a premiilor împreună cu Unibet.

În fiecare săptămână, pe lângă premiul constând în experiența unică de până la 50.000 RON, se acordă și următoarele premii: 3 x 1.000 RON bani bonus, 10 x 500 RON bani bonus, 25 x 200 RON bani bonus și 111 x 100 Rotiri Gratuite la slotul online Bumble Tumble și 50 RON Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu.

Condițiile complete ale campaniei promoționale pot fi citite pe platforma Unibet.

Unibet – recomandat de jucători, nu de influenceri!

Intră în joc la Unibet, aici suntem între prieteni! Dacă nu ai deja cont în universul distracției, te așteptăm și cu un pachet de bun venit, cu alte extra beneficii. Client nou sau existent, cert este că poți participa la campania promoțională de toamnă, cu premii extrem de tentante!

Visele pot deveni realitate cu Unibet, așa că pariază la cote avantajoase, descoperă unele dintre cele mai cool sloturi, pășește pe tărâmul jocurilor de cazino cu dealer live! Joacă mereu responsabil și explorează oferta Unibet – brandul recomandat de jucători, nu de influenceri!

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

 

Please follow and like us:
Pin Share