Încă o echipă din România e în pericol de faliment. FRF nu i-a programat! Se retrage din campionat? Update Exclusiv

Încă o echipă din România e în pericol de faliment. FRF nu i-a programat! Se retrage din campionat? Update Exclusiv

Pandurii Târgu-Jiu a intrat în faliment în 2022, iar în locul clubului de tradiție a apărut în oraș o nouă echipă, ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, patronată de omul de afaceri Nicolae Sarcină. Și această echipă se confruntă însă cu grave probleme financiare.

UPDATE: FRF nu a programat-o Viitorul Pandurii Târgu-Jiu la meciul Șelimbăr

Din informațiile FANATIK, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu nu a mai fost programată pentru partida din deplasarea cu Șelimbăr, de pe data de 5 octombrie, din cauza datoriilor acumulate față de jucători.

Astfel, este posibil ca echipa patronată de Nicolae Sarcină să se retragă din campionatul Ligii 2. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu oltenii și dacă vor reuși să își rezolve măcar o parte din probleme.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu risă falimentul

FANATIK a aflat că Viitorul Pandurii Târgu-Jiu ar putea călca pe urmele echipei de tradiție din oraș, care a fost în cele din urmă desființată. Nicolae Sarcină a acumulat datorii importante, societatea a intrat în insolvență, iar omul de afaceri are conturile blocate.

Situația jucătorilor este pur și simplu una disperată. Unii dintre ei au ajuns la 6 luni de când nu mai sunt plătiți și din informațiile FANATIK sunt dispuși să apeleze la avocați și să ceară falimentul clubului în cazul în care nu își vor primi restanțele.

În acest moment, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu se află pe locul 22 în Liga 2 și e „lanterna roșie”. Oltenii au acumulat un singur punct în 6 etape și par oricum condamnați la retrogradare.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, îngropată de Nicolae Sarcină

Deși are un stadion nou și reprezintă singura echipă a orașului lui Constantin Brâncuși, proiectul care se lansa promițător în urmă cu ceva ani e aproape să eșueze lamentabil, după ce principala firmă a lui Nicolae Sarcină, Succes Nic Com, a intrat în insolvență.

Fără o susținere din partea Primăriei Târgu-Jiu sau a Consiliului Local, echipa pare condamnată la desființare. În 2012, Nicolae Sarcină era unul dintre cei mai bogați gorjeni și apărea în Top 300 Capital cu o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de euro.

De altfel, în acest moment Viitorul Pandurii Târgu-Jiu se află în insolvență, iar dacă salariile nu vor fi achitate clubul ar putea să intre în faliment. Echipa nici măcar nu mai joacă în oraș și s-a mutat la Turnu Severin.

6 luni au trecut de când unii jucători ai lui Viitorul Pandurii Târgu-Jiu nu și-au primit salariile

Please follow and like us:
Pin Share