Europa League, etapa 2. Program, televizări și cotele la pariuri. De la 19:45 se joacă nouă meciuri

Europa League, etapa 2. Program, televizări și cotele la pariuri. De la 19:45 se joacă nouă meciuri

Cea de-a doua etapă din faza ligii în Europa League propune câteva meciuri interesante, care vor atrage atenția fanilor fotbalului. Bineînțeles, pentru publicul din România, cap de afiș este meciul PAOK – FCSB, însă există și alte partide care vor atrage interes.

Live video Europa League, etapa 2. Ferencvaros – Tottenham, Slavia Praga – Ajax, FC Porto – Manchester United, Rangers – Lyon și Twente – Fenerbahce se joacă joi

Etapa cu numărul 2 vine cu nouă meciuri care încep la 19:45, în frunte cu Ferencvaros – Tottenham. Românul Radu Drăgușin, care era considerat principala variantă de fundaș central la meciurile europene, va lipsi ca urmare a cartonașului roșu primit în meciul cu Qarabag, câștigat de Spurs cu 3-0 pe teren propriu.

De la aceeași oră, se vor juca și meciuri precum Lazio – Nice, Real Sociedad – Anderlecht  sau Slavia Praga – Ajax. Oricare dintre aceste partide ar fi putut fi meciuri din edițiile anterioare ale grupelor UEFA Champions League.

Și de la 22:00 sunt programate meciuri foarte tari, precum FC Porto – Manchester United. Duelul din Portugalia ar putea adânci criza de pe Old Trafford. Erik ten Hag este sub presiune tot mai mare, după ce echipa sa a fost învinsă cu 3-0 de Tottenham pe teren propriu, în ultima etapă din Premier League. Rangers – Lyon și Twente – Fenerbahce sunt alte partide care se anunță a fi foarte interesante.

Programul complet al meciurilor din Europa League, etapa 2 și cine le transmite la TV

Prima Sport și Digisport vor televiza pe canalele lor cele mai interesante meciuri ale serii de Europa League, etapa 2. De asemenea, poți găsi meciuri precum FC Porto – Manchester United LIVE VIDEO și pe FANATIK.ro. Iată programul complet al primei runde:

Joi, 3 octombrie

ora 19:45 Ferencvaros – Tottenham (Prima Sport 2, Digisport 2)
ora 19:45 Hoffenheim – Dinamo Kiev
ora 19:45 Lazio – Nice (Prima Sport 3, Digisport 4)
ora 19:45 Maccabi Tel Aviv – Midtjylland
ora 19:45 Olympiakos – Sporting Braga
ora 19:45 Qarabag – Malmo
ora 19:45 Real Sociedad – Anderlecht
ora 19:45 RFS – Galatasaray
ora 19:45 Slavia Praga – Ajax (Prima Sport 4, Digisport 3)
ora 22:00 Athletic Bilbao – AZ Alkmaar (Prima Sport 4)
ora 22:00 Beșiktaș – Frankfurt
ora 22:00 Elfsborg – AS Roma (Prima Sport 5, Digisport 4)
ora 22:00 FC Porto – Manchester United (Prima Sport 2, Digisport 2)
ora 22:00 PAOK – FCSB (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 22:00 Viktoria Plzen – Ludogorets
ora 22:00 Rangers – Lyon
ora 22:00 Royale Union SG – Bodo/Glimt
ora 22:00 Twente – Fenerbahce

Clasament Europa League, înainte de etapa 2

După un succes cu 4-1 în fața celor de la RFS, în prima etapă, FCSB se clasează pe locul 2. Clasamentul este condus de Ajax Amsterdam, iar pe 3 și 4 sunt Lazio și Tottenham. Iată cum arată ierarhia din Europa League, înainte de etapa 2.

Clasament Europa League, înainte de etapa 2. Sursa foto: X Europa League

 

Cote pariuri pentru meciurile din Europa League, runda 2

Pentru a te bucura și mai mult de meciurile din etapa a 2-a a Europa League, poți include pe biletul tău la pariuri următoarea selecție de cote, aleasă de FANATIK.ro pentru tine!

Ferencvaros – Tottenham – 2 solist are cota 1,42
Lazio – Nice – 1 solist are cota 1,83
Slavia Praga – Ajax – X2 are cota 1,87
FC Porto – Manchester United – 1 solist are cota 2,67
Twente – Fenerbahce – 1X are cota 1,55

Live video Europa League, etapa 2. Update-uri live, rezumate și cele mai tari goluri

FANATIK.ro te ajută să afli totul despre meciurile de top din etapa 2 a Europa League. Aici găsești desfășurarea LIVE TEXT a meciurilor, noi te notificăm când se marchează și tot aici vei găsi și clasamentul actualizat, la finalul meciurilor.

Rămâi FANATIK.ro pentru că noi te ținem la curent cu tot ce se întâmplă în runda secundă a celui de-al doilea eșalon european, iar la final îți oferim posibilitatea să găsești simplu și rapid rezumatele video ale partidelor!

Please follow and like us:
Pin Share