CJ Vaslui transformat în centru de meditații. Funcționar prins în timpul programului de lucru pregătind mai mulți elevi la matematică

CJ Vaslui transformat în centru de meditații. Funcționar prins în timpul programului de lucru pregătind mai mulți elevi la matematică

Un funcționar public a transformat Consiliul Județean Vaslui într-un adevărat centru de meditații. Bărbatul a fost surprins joi după-amiază oferind meditații la matematică unui elev, chiar în timpul programului de lucru.

Cel puțin opt elevi ar fi venit la meditații în ultima lună la CJ Vaslui

Iulian Robert Crețu este funcționar public în cadrul CJ Vaslui și se pare că în timpul programului de lucru mai este și profesor de matematică. 

Acesta a fost surprins de jurnaliștii de la Vremea Nouă în timp ce îi oferea unui elev în vârstă de 17 ani meditații la matematică, chiar în biroul lui Horațiu Buruiană, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Vaslui (ADIV), din cadrul CJ Vaslui.

Potrivit jurnaliștilor locali, de pe holul instituției se auzea cum funcționarul, care se afla în timpul programului de lucru, îi explica de zor adolescentului cum se pot rezolva anumite exerciții de BAC.

Se pare că ședința a durat două ore, iar după ce elevul a ieșit din biroul respectiv, angajatul CJ Vaslui a negat că i-a deslușit tainele matematicii.

Inițial, el a afirmat că adolescentul a venit să îi lase o factură mamei sale, însă ulterior, el le-a spus jurnaliștilor locali că a băiatul venise să îi lase o cheie mamei sale.

 

În timp ce Iulian Robert Crețu neagă cu vehemență faptul că pregătește elevii la matematică în timpul programului de lucru, chiar în clădirea CJ Vaslui, presa locală îl contrazice.

După ce au urmărit acest fenomen timp de o lună, jurnaliștii au descoperit că peste opt elevi ar fi trecut pragul CJ Vaslui pentru a fi meditați de funcționarul-profesor.

Ciprian Trifan, președintele CJ Vaslui, a declarat că va analiza acest caz și va discuta cu ”persoana în cauză, iar în funcție de rezultatele discuției, vom dispune sancțiunile aferente”.

Deși pare că președintele Trifan nu are habar de orele de matematică care au loc chiar în clădirea instituției pe care o conduce, interesant este faptul că majoritatea elevilor meditați sunt copii ai funcționarilor din cadrul CJ Vaslui.

Please follow and like us:
Pin Share