Întrebat de victoria FCSB-ului cu PAOK, Șumudică a oferit un răspuns tăios: „Era mai important pentru mine!”

Întrebat de victoria FCSB-ului cu PAOK, Șumudică a oferit un răspuns tăios: „Era mai important pentru mine!”

FCSB a reprezentat încă o dată cu succes România joi seară în Europa League. Campioana României a câștigat în etapa a doua cu PAOK cu scorul de 1-0 în deplasare. Marius Șumudică, tehnicianul rivalei Rapid, nu a fost impresionat.

Ce a spus Șumudică despre victoria FCSB-ului cu PAOK

Rezultatul obținut de FCSB cu PAOK i-a mai adus alte 3 puncte mari, după primele 3 din victoria obținută acasă cu RFS Riga (4-1). Bucureștenii ocupă momentan locul 4 în clasamentul din noul format al Europa League.

Marius Șumudică a transmis că nu a urmărit meciul, având lucruri mult mai importante de făcut. Antrenorul Rapidului a dezvăluit că a preferat să pregătească meciul cu FC Botoșani din deplasare, extrem de important pentru situația în care se află echipa sa.

„E un subiect care nu mă interesează, eu nu m-am uitat la meci, pregăteam meciul cu Botoșani, era mai important pentru mine. Le transmit felicitări, bravo lor, sperăm să mergem și noi curând în Cupele Europene”, a declarat Marius Șumudică în cadrul unei conferințe de presă.

De ce suferă atacul Rapidului. Analiza lui Marius Șumudică

Rapid a avut dificultăți mari în startul noului sezon. Giuleștenii nu mai marchează la fel de mult cum o făceau în stagiunea precedentă, mai ales de când l-au vândut pe kosovarul Albion Rrahmani.

Marius Șumudică are jucători ofensivi, însă aceștia nu au dat randamentul sperat. Robert Niță, fostul mare rapidist, a făcut o scurtă analiză asupra atacului pe care giuleștenii se bazează: „Discutând despre Burmaz sau despre Jambor.

Nu ai alte soluții! Sunt singurii doi atacanți din lotul Rapidului. Rareș Pop vine după o stare gripală… Petrila după 3 zile nu s-a antrenat.

El e singurul jucător față de anul trecut care și-a păstrat forma de anul trecut și sub comanda lui Lennon”, a spus Robert Niță în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

După 11 etape, Rapid se află pe locul 10, cu 13 puncte. Giuleștenii au marcat 12 goluri și au primit 13, având astfel un golaveraj de -1. Meciul cu FC Botoșani se joacă în deplasare, duminică, de la ora 18:15.

Please follow and like us:
Pin Share