A băut până n-a mai știut de ea. O femeie a sunat la 112, pentru că nu putea să iasă din casă. A crezut că e sechestrată

A băut până n-a mai știut de ea. O femeie a sunat la 112, pentru că nu putea să iasă din casă. A crezut că e sechestrată

Situație hilară în Prahova, aici unde o femeie a băut până n-a mai știut de ea, apoi a sunat la 112 și a spus că e sechestrată. Incidentul a avut loc în noaptea de 3 spre 4 octombrie, într-un apartament din municipiul Ploiești.

După ce a băut peste măsură, o femeie a spus polițiștilor că este sechestrată

Mai exact, femeia de 42 de ani ar fi petrecut prea mult în seara precedentă. După noaptea stropită cu alcool, aceasta a crezut că este sechestrată, deși se afla chiar în apartamentul închiriat de ea.

Panicată, a ieșit pe balcon și a început să strige trecătorii, spunându-le că cineva a sechestrat-o. La fața locului au sosit polițiștii locali din municipiu, iar ulterior au fost solicitați și agenții Secției nr.1 de Poliție Ploiești.

În zona respectivă a avut loc o adevărată mobilizare de forțe, având în vedere că femeia susținea că este ținută în locuință împotriva voinței sale. Ulterior, oamenii legii au aflat că situația era cu totul diferită.

În cele din urmă, femeia a reușit să descuie ușa și le-a permis polițiștilor să intre. Aceștia au constatat că se afla singură în apartament. Mai mult, locuința era închiriată de ea.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Din cercetări a reieşit că o femeie de 42 de ani, din municipiu, în timp ce se afla într-un apartament închiriat chiar de aceasta, ar fi solicitat sprijin cetăţenilor pentru eliberare întrucât a crezut ca este sechestrată.

Ulterior, aceasta ar fi descuiat, din interior, uşa apartamentului în care se afla singură, unor poliţişti locali din municipiu”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Ce alcoolemie avea prahoveanca

După ce a pus autoritățile pe jar, femeia a fost testată pentru alcool, polițiștii realizând că aceasta ar putea fi sub influența băuturilor. Potrivit News.ro, prahoveanca avea o alcoolemie de 0,73 la mie alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, sursa citată precizează că femeia ar urma un tratament pentru tratarea depresiei. Se pare că acest episod bizar ar fi avut loc după ce a amestecat medicamentele cu alcoolul.

Please follow and like us:
Pin Share