Scandal în peluza dinamovistă. Ultrașii s-au bătut și înjurat între ei în meciul cu Farul

Scandal în peluza dinamovistă. Ultrașii s-au bătut și înjurat între ei în meciul cu Farul

Farul Constanța și Dinamo București s-au întâlnit în etapa a 12-a din Superliga României, partida încheindu-se la egalitate, 1-1. „Câinii roșii” au beneficiat de sprijinul unui grup numeros de suporteri care a făcut deplasarea la Ovidiu, însă meciul a fost umbrit de un incident tensionat în peluza dinamoviștilor.

Scandal în peluza celor de la Dinamo. Ultrașii s-a înjurat între ei

Pentru Dinamo, acesta a fost al treilea rezultat de egalitate consecutiv în Superligă, după remizele cu Oțelul și Botoșani. În ciuda acestui șir de remize, echipa antrenată de Zeljko Kopic se află pe locul 3 în clasament, dar ”câinii” pot fi detronați până la finalul etapei.

Partida a fost însă marcată de tensiuni în galeria dinamovistă. În timpul meciului, suporterii din Peluza Sud au început să se certe între ei, iar conflictul a degenerat rapid. În scurt timp, forțele de ordine au fost nevoite să intervină pentru a restabili liniștea.

La stadionul din Ovidiu au asistat 4.080 de spectatori, dintre care câteva sute au fost dinamoviști, veniți să-și susțină echipa. Din păcate, un conflict între actualii și foștii membri ai galeriei dinamoviste a generat injurii și îmbrânceli, transformând atmosfera din peluză într-una tensionată.

Reacția incredibilă a suporterilor dinamoviști

Jandarmii au intervenit pentru a opri altercația, însă încercările lor nu au fost bine primite de ultrași. Suporterii au sfidat autoritățile, dorind să-și rezolve singuri problemele. Potrivit GSP.ro, unul dintre fanii implicați a replicat jandarmilor: „Băi frate, nu e șmecherie! Noi o rezolvăm, nu o rezolvi tu! Și dacă nu ne calmăm ce faci? Băi frate, mai rău faci!”.

În cele din urmă, câțiva dintre cei implicați în conflict au fost evacuați din stadion, însă tensiunea a continuat să fie vizibilă. Pe parcursul transmisiunii live a meciului, agitația din peluza dinamovistă a fost observată de telespectatori.

Un alt moment tensionat a fost provocat de un grup de suporteri dinamoviști care s-au urcat pe structura de rezistență a stadionului, fluturând steaguri cu însemnele clubului.

Scenografie spectaculoasă pregătită de constănțeni

De cealaltă parte, fanii constănțeni au impresionat cu o scenografie superbă și un show pirotehnic spectaculos. În ciuda perioadei mai puțin fericite prin care trece echipa, Farul se bucură de un sprijin important din partea suporterilor.

În etapa următoare, Dinamo se va întâlni cu FCSB în ”eternul derby”. Partida se va juca pe Arena Națională. În schimb, constănțenii vor juca pe Giulești împotriva celor de la Rapid București.

Please follow and like us:
Pin Share