Mihai Stoica exultă după victoria FCSB-ului cu PAOK: „Au fost unghii băgate în gât după rezultatele de aseară”

Mihai Stoica exultă după victoria FCSB-ului cu PAOK: „Au fost unghii băgate în gât după rezultatele de aseară”

Managerul general al campioanei României i-a lăudat pe jucători pentru felul în care au evoluat. Totodată, a aruncat câteva „săgeți” înspre contestatari, amintindu-le că RFS a remizat cu Galatasaray, scor 2-2, după ce FCSB îi spulberaseră, scor 4-1.

Mihai Stoica exultă după victoria FCSB-ului cu PAOK

Mihai Stoica exultă după victoria FCSB-ului cu PAOK și a avut un mesaj dur către contestatari: Olaru e cel care făcea anul trecut cele mai multe sprinturi, el e cel care ne-a calificat în grupele Europa League, Olaru a dat două goluri de generic cu slabii ăia de la RFS.

Îți dai seama ce slabi sunt ăia că au făcut 2-2 cu Galatasaray. Îți dai seama câte unghii în gât au fost după aceste meciuri. Doar la Mihăiță Neșu nu am mai văzut…mă refer la lipsa spiritul de conservare. Este numărul unu jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Ce face Olaru nu a mai făcut nimeni. Ce făcea Bănel cu Oli, Olaru face mai mult.

Nu prea vedeam pierzând PAOK al treilea meci consecutiv. A pierdut nemeritat cu Galatasaray, a pierdut cu Aris. Când am văzut ce început de meci am avut. Arbitrul german cu nonșalanță nu a dat un cartonaș roșu. Șut a jucat cu nasul rupt.

Omul arbitrează în campionatul Greciei, poate n-a fost inspirată alegerea lui. Intri cu 1-0 cu șansă, dar și cu un Olaru în teren. Olaru a sărit, punându-și sănătatea în pericol, luându-i prin surprindere pe toți jucătorii lui PAOK”.

„A fost sacrificiu, dar a fost și multă minte!”

„A fost sacrificiu, dar a fost și multă minte. S-a văzut spiritul lui Olaru, oportunismul lui Bîrligea, intervențiile colosale ale lui Târnovanu. Poate nu s-a văzut, dar jocul a fost foarte bine gândit tactic.

Toți antrenorii noștri sunt împreună, iar asta contează enorm. Am stat foarte bine în teren și asta s-a datorat lor. Nu le-am dat șanse lui PAOK să aibă ocazii importante. A fost o minge apărată excelent de Târnovanu și o bară a lor, de nici nu știu cum s-a dus mingea acolo. S-a jucat impecabil tactic, am acoperit perfect zona din centru.

Apropo, unde sunt analiștii care râdeau de Miculescu? El a jucat defensiv și ofensiv. E teribil de greu să duci un meci într-un asemenea ritm și să faci ambele faze bine”, a continuat Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

„Dacă nu câștigi dueluri unu la unu în Europa nu ai șanse. Ei centrau excepțional, dar nu aveau sorți de izbândă. Ajunsesem să ne bucurăm că aveau ei corner, pentru că urma să dăm noi cu capul.

Malcom a jucat excelent, Șut a fost sclipitor, zici că Risto e venit de la Real Madrid, ne arată cum se joacă fundaș stânga. Glumeam cu Crețu că în sfârșit a găsit un adversar mai bătrân decât el”, a mai spus Mihai Stoica.

Please follow and like us:
Pin Share