Filmul de pe Netflix care a spart topurile. Povestea e reală 100%, ai momente când abia respiri de emoție, iar Julia Roberts are un rol fenomenal în el

Filmul de pe Netflix care a spart topurile. Povestea e reală 100%, ai momente când abia respiri de emoție, iar Julia Roberts are un rol fenomenal în el

Filmul de pe Netflix care a spart topurile. Povestea e reală 100%, ai momente când abia respiri de emoție, iar Julia Roberts are un rol fenomenal în el. Producția este regizată de Steven Soderbergh și scrisă de Susannah Grant.

Pelicula de pe Netflix care a rupt clasamentele cu scenariul adevărat și cu scenele de intensitate maximă. Julia Roberts joacă în ea

Pelicula de pe Netflix care a rupt clasamentele cu scenariul adevărat și cu scenele de intensitate maximă. Julia Roberts joacă în ea, având un rol care impresionează de la primele cadre care apar pe ecran, în fața spectatorilor.

Îndrăgita actriță a interpretat foarte multe roluri de-a lungul carierei sale cinematografice, însă acesta va rămâne, cu siguranță, în amintirea oamenilor. Vedeta nu va fi dată uitării prea curând datorită unui film lansat în anul 2000.

Acesta se numește Erin Brockovich și este dedicat persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani. Are o durată de 2 ore și 11 minute și reprezintă o dramă ce spune povestea unei mame care a divorțat destul de recent.

Femeia caută dreptate pentru o comunitate suferindă după ce descoperă că o mare corporație încearcă să mușamalizeze contaminarea apelor cu substanțe letale. Datorită acestui personaj Julia Roberts a reușit să câștige inimile oamenilor.

Mai mult, actrița a câștigat și un premiu Oscar pentru interpretarea justițiarei reale care a deconspirat un scandal corporatist. Din distribuția peliculei ce poate fi urmărită pe Netflix mai fac parte actorii Albert Finney, Aaron Eckhart.

Scenariul este unul real, cu foarte multe momente emoționante și motivaționale. Oamenii din lumea întreagă adoră povestea pe care o scoate la suprafață filmul, dovadă că a rupt topurile cu scenele care taie răsuflarea tuturor.

Julia Roberts, rol fenomenal în Erin Brockovich, de pe Netflix

Julia Roberts a jucat un rol fenomenal în Erin Brockovich, de pe Netflix, dovadă că a fost laureată cu Premiul Oscar în 2011. Renumita actriță a semnat un contract extrem de avantajos cu producătorii peliculei care i-a adus un succes fenomenal.

A încasat 20 de milioane de dolari. Adevărata Erin Brockovich a scris un articol pentru o publicație din Statele Unite ale Americii în care a relatat cum a decurs prima întâlnire cu frumoasa vedetă de la Hollywood.

În plus, a discutat despre acuratețea filmului și interpretarea personajului său de către Julia Roberts. A ținut să mai adauge și faptul că filmul ce poate fi vizionat pe platforma de streaming Netflix a fost exact în proporție de 98%.

Pe de altă parte, în ceea ce privește înjurăturile sale a declarat că: „Da, am avut o gură urâtă în film și încă mai am”, notează foxnews.com. În altă ordine de idei, revista People a numit-o pe Julia Roberts cea mai frumoasă femeie din lume de cinci ori, un record absolut.

Please follow and like us:
Pin Share