Ce bilețel a găsit Pescobar în parbrizul mașinii după ce a deschis o nouă locație la Suceava. Mesajul l-a amuzat pe afacerist

Ce bilețel a găsit Pescobar în parbrizul mașinii după ce a deschis o nouă locație la Suceava. Mesajul l-a amuzat pe afacerist

Pescobar a dezvăluit ce a bilețel a găsit în parbrizul mașinii la Suceava, după ce a deschis o nouă locație Taverna Racului. Omul de afaceri s-a amuzat pe seama mesajului primit.

Ce bilețel a găsit Pescobar la Suceava, în parbrizul mașinii, după ce a deschis o nouă locație. Mesajul a fost unul amuzant

Pescobar, pe numele real Paul Nicolau, și-a extins afacerea cu fructe de mare și în alte orașe din România. A deschis restaurante la Timișoara, Arad, Constanța, București, Cluj, iar zilele acestea a venit la Suceava, unde a deschis noua locație Taverna Racilor.

Cu câteva săptămâni în urmă, Pescobar a semnat cu omul de afaceri Ștefan Mandachi, care i-a oferit propriul său restaurant, aflat la parterul hotelului de patru stele pe care îl deține.

Astfel, Taverna Racilor se află în incinta hotelului Mandachi, la restaurantul Cucinoti, timp de o lună. Este un restaurant pop-up, pentru ca locuitorii din Bucovina, dar și turiștii să se bucure de o experiență unică.

Taverna Racilor POP-UP din Suceava s-a deschis vineri, 4 octombrie. Paul Nicolae a fost și el prezent la inaugurare, împreună cu toată echipa acestuia, inclusiv Lavinia, mâna sa dreaptă.

Restaurantul a fost plin toată ziua și a fost un adevărat succes. Pescobar a găsit, în parbrizul mașinii, un bilet cu un mesaj din partea unui sucevean. Din fericire, a fost vorba despre un mesaj amuzant, și anume de un transfer bancar.

“Am primit și o scrisorică, sper să nu se gelozeze nimeni. O citesc exact așa cum am primit-o. Cere 100 pe revolut. Nu se gelozează nimeni, cere doar 100 pe Revolut. Da.. îl punem la loc aici, nu e nicio problemă. Love!”, a fost mesajul lui Pescobar, după cum a povestit acesta pe Instastory.

Ce presupune noua locație Taverna Racilor

“Deschid la Suceava noul meu concept ce l-am intitulat ‘POP-UP’! Hai să vă explic și ce înseamnă acest POP-UP restaurant!

Înseamnă că vin Într-un oraș, preiau o locație care deja funcționează și timp de o lună acea locație o transform în Taverna Racilor POP-UP , vin cu toți angajații mei, manageri, bucătari, ospătari, picoli și cu fix meniul meu și implicit produsele mele!

O lună de zile funcționează în restaurantul preluat TAVERNA RACILOR! După o lună de zile noi ne retragem, restaurantul preluat își reia vechiul meniu PLUS noul meniu învățat și implementat de către noi în locație!

În felul acesta toți clienții vor avea parte în continuare de ambele meniuri, cel vechi și cel nou al Tavernei Racilor by #pescobar.

Noi vom furniza toate fructele de mare ca preparatele să fie fix aceleași ca în toate tavernele pe care le administram noi în toată România!

O luna, mă repet, va fi doar meniul Tavernei Racilor și după o lună se va relua și meniul CUCINOTI  și restaurantul va defila cu cele 2 meniuri”, a anunțat Paul Nicolae acum câteva săptămâni.

Please follow and like us:
Pin Share