Gigi Becali e convins că Șumudică pleacă după Botoșani – Rapid 2-0: „E băiat deștept! Una e să îţi dai demisia, alta e să fii dat afară cu scandal”

Gigi Becali e convins că Șumudică pleacă după Botoșani – Rapid 2-0: „E băiat deștept! Una e să îţi dai demisia, alta e să fii dat afară cu scandal”

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să plece de la Rapid după eșecul lamentabil împotriva echipei lui Liviu Ciobotariu, care era pe ultimul loc în SuperLiga înainte de meciul cu „alb-vișiniii”.

Gigi Becali crede că Marius Șumudică își va da demisia de la Rapid: „Știe ce are la dispoziție”

Gigi Becali a vorbit despre situația ingrată în care se află Marius Șumudică. Patronul FCSB-ului e de părere că antrenorul și-a dat seama de valoarea jucătorilor: „Şumudică e băiat deştept. Ştie ce are la dispoziţie. Una e să îţi dai demisia, alta e să fii dat afară cu scandal”.

Antrenorul care a fost ofertat și de FCSB a intrat în conflict și cu suporterii giuleșteni: „Aşa sunt galeriile. Lui Răzvan Lucescu voiau să îi facă statuie la Salonic şi acum îi cer demisia”.

Patronul FCSB știe în ce condiții va pleca de pe banca Rapidului: „Eu cred că Şumudică e supărat. Dacă a văzut că nici pe Botoşani nu o baţi… Eu asta cred. Dacă îşi dă demisia, înseamnă că vede că nu are perspective”.

Gigi Becali, în așteptarea duelului cu Marius Șumudică: „Joacă împotriva noastră în campionat”

Gigi Becali așteaptă confruntarea cu Rapid din campionat: „Are meci cu Farul şi cu noi. Poate pierde cu Farul. Apoi joacă împotriva noastră în campionat”, a mai spus patronul FCSB la Digi Sport.

Cei peste 600 de suporteri ai Rapidului prezenți la Botoșani l-au contestat pe Marius Șumudică și le-au strigat jucătorilor la finalul meciului: „Campionii, campionii”.

Întrebat la conferința de presă despre acest subiect, Marius Șumudică a replicat: „Care suporteri? Dar suporterii de la Botoșani ați auzit ce au strigat? E frumos? Ce rost are să comentăm ce au strigat”. 

Marius Șumudică are mai multe înfrângeri la Rapid decât Neil Lennon

Marius Șumudică are un parcurs negativ la Rapid și a ajuns la trei înfrângeri din șase meciuri. A mai pierdut cu U Cluj (0-2) și cu Poli Iași (1-2). Mai are și un 0-0 cu Oțelul Galați și Universitatea Craiova. Singura victorie a venit în deplasare cu Unirea Slobozia.

După înfrângerea de la FC Botoșani, Rapid e pe locul 12 în clasament, cu 13 puncte din 12 partide. Echipa lui Marius Șumudică e la 10 puncte distanță de liderul U Cluj și la doar două puncte de locurile retrogradabile.

Please follow and like us:
Pin Share