Cum se înțeleg Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, de fapt. Jurații MasterChef mai au parte și de momente tensionate: ”Mă supăr…”

Cum se înțeleg Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, de fapt. Jurații MasterChef mai au parte și de momente tensionate: ”Mă supăr…”

Chef Florin Dumitrescu a oferit detalii din culisele emisiunii MasterChef. Cât de bine se înțelege cu colegii săi jurați, Sorin Bontea și Cătălin Scărltescu? Cu acesta din urmă recunoaște că mai are parte și de tensiuni. Din ce motiv se mai supără pe el?

Ce tensiuni apar între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef

Florin Dumitrescu a mărturisit de curând că se străduiește să se reobișnuiască cu noul sezon MasterChef, în contextul în care a reluat formatul după o pauză îndelungată. Spune că dinamica este diferită față de edițiile din anii trecuți și de aceea acomodarea este mai lentă.

Maestrul bucătar a dezvăluit în cadrul unui interviu și cât de bine se înțelege cu colegii jurați. Nu s-a sfiit să recunoască faptul că uneori se mai supără pe Cătălin Scărlătescu, din cauză că acesta pune altfel problema în legătură cu preparatele participanților.

Totuși, chiar dacă îl mai deranjează atitudinea lui, Florin Dumitrescu recunoaște și că sunt momente când își dă seama că juratul are dreptate. De altfel, asemeni lui Cătălin Scărlătescu, și el este de părere că s-a format între toți trei jurați mai mult decât o relație de prietenie.

”Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru felul în care pune problema, dar, digerând informația, îmi dau seama că, de multe ori, are dreptate. Așa este, nu suntem prieteni, suntem mai mult de atât. Mai mult și decât parteneri, suntem un tot unitar.

Practic, o formație de trei, cu bune și cu rele, care trăiesc separat în universul lor și pentru universul lor. Când ieșim din set, ne vedem fiecare de treaba lui, dar niciodată nu ne-am face rău sau nu ne-am pune piedică. Iar faptul că vedem diferit bucătăria este exact farmecul acestui trio. Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi”, a detaliat Florin Dumitrescu pentru viva.ro

Florin Dumitrescu: ”Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin”

Pentru sursa menționată, Florin Dumitrescu a mai declarat că tot cu Cătălin Scărlătescu are și cele mai multe disensiuni, spre deosebire de Sorin Bontea. Însă, conflictele pe cât de repede și des survin, pe atât de ușor se sting.

În opinia lui Florin Dumitrescu discuțiile aprinse sunt benefice de fiecare dată, fiindcă denotă dorința de creativitate și de tot ce înseamnă mai bun. Cheful a subliniat că fiecare idee care apare lui și colegilor săi trebuie să fie utilă atât pentru ei, cât și pentru concurenți.

”Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin (zâmbește), dar conflictele se sting repede. Aceste discuții aprinse pe care noi le avem uneori sunt benefice, deoarece suntem firi creative și ne dorim tot ce este mai bun pentru noi. Uneori, ideile, indiferent cine le propune, trebuie să fie benefice pentru tot grupul”, a mai mărturisit juratul.

Please follow and like us:
Pin Share