Incident grav în Constanța. Doi bărbați au ajuns la spital, după ce balustrada scării unui restaurant s-a rupt

Incident grav în Constanța. Doi bărbați au ajuns la spital, după ce balustrada scării unui restaurant s-a rupt

Doi bărbați au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce balustrada scării unui restaurant din Constanța s-a rupt, iar victimele s-au prăbușit de la etaj. Totul s-a petrecut în timpul unei petreceri.

Doi bărbați din Constanța, răniți după ce balustrada scării unui restaurant s-a rupt

O petrecere s-a terminat la spital pentru doi bărbați din municipiul Constanța. Aceștia se aflau la ieșirea restaurantului unde avea loc evenimentul, când balustrada scărilor exterioare s-a rupt. Victimele au căzut de la înălțime și s-au ales cu mai multe răni.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 1:00 de un martor la incident. La fața locului au ajuns două echipaje medicale, unul SMURD și altul SAJ. Cei doi bărbați au fost evaluați medical și li s-a acordat primul ajutor.

Aceștia au traumatisme cranio-cerebrale, fiind transportați la o unitate medicală pentru investigații. Conform polițiștilor, din primele cercetări reiese că cei doi s-ar fi dezechilibrat și în acel moment s-ar fi rupt balustrada scărilor.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba de doi bărbaţi, de 39 de ani, respectiv 65 de ani. Din primele cercetări efectuate rezultă că cei doi s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe scări.

În cădere, ar fi rupt balustrada scărilor. Bărbaţii au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Polițiștii au deschis dosar penal

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă, în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul nefericit.

Această întâmplare amintește de o tragedie petrecută, în luna mai, în Spania, acolo unde un club cu două etaje s-a prăbușit. Localul era construit pe o plajă din Mallorca, o destinație adorată de turiști.

Patru oameni și-au pierdut viața și încă 27 au fost răniți. Potrivit cercetărilor, se pare că primul etaj al imobilului s-a prăbușit peste parter, iar zeci de oameni au rămas prinși sub dărâmături.

Se pare că totul s-a fi întâmplat din cauza supraîncărcării clubului. Cele mai multe dintre victime, cetățeni străini, erau turiști. Un bărbat și trei femei au murit.

Please follow and like us:
Pin Share