Filmul românesc în care Mircea Bravo a băgat aproape un milion de euro: „Am scris replicile cu vocile lor în minte”

Filmul românesc în care Mircea Bravo a băgat aproape un milion de euro: „Am scris replicile cu vocile lor în minte”

„Moartea în vacanță” este filmul românesc în care Mircea Bravo a investit aproape un milion de euro, o nouă comedie semnată de celebra vedetă, cu care dorește să ajungă la inimile publicului, așa cum s-a întâmplat și cu producțiile anterioare.

Filmul românesc în care Mircea Bravo a investit aproape un milion de euro

Filmul românesc, o producție marca Bravo Films, este o comedie spumoasă care îi aduce pe marile ecrane pe Mircea Bravo, Costel Bojog și Maria Popovici, cei doi remarcându-se în ultimii ani cu show-urile lor de stand-up comedy.

După succesele înregistrate de „Mirciulică” și „Nuntă pe bani”, Mircea Bravo a investit aproape un milion de euro. Actorul devine un competitor de temut pentru Matei Dima, Selly sau Codin Maticiuc.

„Moartea în vacanță” e inspirat dintr-un fapt real. Și anume, o familie aflată în vacanță în Grecia e pusă într-o situație neașteptată: moartea subită a bunicii și decizia de a o aduce clandestin în România.

De la această tragedie s-a început creionarea întregii povești, una care se învârte în jurul speranței moștenirii unei averi.

Despre ce e vorba în film?

Mircea Bravo joacă rolul lui Adrian în filmul românesc de un milion de euro, Costel Bojog intră în pielea lui Mihăiță. Maria Popovici o interpretează pe Patricia. Protagoniștii trec printr-o serie de peripeții, pline de haz, pe măsură ce vor să intre în grațiile Rodicăi (Mihaela Deceanu), o femeie în vârstă extrem de înstărită, dar singură.

Filmările comediei au durat o lună și jumătate în mai multe orașe și țări. S-a pornit de la Insula Poros (Grecia), s-a ajuns prin Bulgaria, la Veliko Târnovo, iar acțiunea e surprinsă și în câteva locații interesante din Cluj Napoca sau Giurgiu.

Comunicarea dintre echipa Bravo Films și comunitățile locale din cele două țări unde mulți români merg în vacanțe, mai ales vara, a fost una fără cusur.

„Ne-a plăcut tot timpul contrastul dintre moarte și comedie. Unele dintre cele mai amuzante momente din viața mea au fost la înmormântări. Probabil pentru că în astfel de momente reprimi alte stări. Umorul devine mult mai puternic”, a declarat Mircea Bravo, explicând inspirația din spatele temei filmului.

În exclusivitate pentru FANATIK, Mircea Bravo a spus cât a costat producția și ne-a mai zis că scenariul a fost scris special pentru Costel Bojog și Maria Popovici. Mircea a lucrat la acest proiect împreună cu regizorul Cristian Ilișuan.

Trailerul filmului „Moartea în vacanță” poate fi urmărit deja pe toate platformele de social media. Premiera peliculei pline de umor va avea loc pe data de 28 octombrie în cinematografele din România.

„A contat faptul că Maria și Costel sunt prieteni”

„În timp ce scriam scenariul, noi am denumit personajele fix așa: Costel și Maria. Eram cu gândul la ei, chiar dacă nu vorbisem despre proiect. Ne-am dorit din start să lucrăm cu ei și am scris replicile cu vocile lor în minte.

După ce le-am arătat scenariul, a curs destul de natural discuția, au spus “Da”. Dar a contat faptul că Maria și Costel sunt prieteni. Am investit în producție aproape un milion de euro. Alte câteva sute de mii vor merge în campania de promovare”, a declarat Mircea Bravo, creierul din spatele proiectului, în exclusivitate pentru FANATIK.

Please follow and like us:
Pin Share