(P) Sabalenka, Pegula și Gauff luptă pentru supremație la Wuhan. Pe Betano câștigi în avans cu ”Decisiv din Primul Set”

(P) Sabalenka, Pegula și Gauff luptă pentru supremație la Wuhan. Pe Betano câștigi în avans cu ”Decisiv din Primul Set”

Capitala tenisului mondial feminin se mută în săptămâna 7-14 octombrie la Wuhan, în China, unde cele mai valoroase 56 de jucătoare ale momentului și-au dat întâlnire la puternicul turneu de 1000 de puncte. Marea absentă este chiar Iga Swiatek, dar în absența liderei mondiale afișul turneului este completat de nume importante precum Aryna Sabalenka, Jessica Pegula sau Coco Gauff, pentru a le trece în revistă pe primele trei favorite în ceea ce privește cotele pentru câștigarea turneului de la Wuhan. La turneul de la Wuhan, pe Betano, se poate câștiga în avans cu promoția ”Decisiv din Primul Set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Wuhan cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Aryna Sabalenka vrea al treilea titlu consecutiv

Jucătoarea bielorusă a cucerit titlul de la Wuhan la ultimele două ediții în care acesta s-a ținut, în 2018 și 2019. În absența liderului mondial Iga Swiatek, turneul de la Wuhan reprezintă pentru Sabalenka o bună oportunitate de a micșora din avansul care o separă de jucătoarea poloneză. Sabalenka e dornică să-și ia revanșa la Wuhan pe o suprafață similară celei de la Beijing, unde a fost învinsă de Karolina Muchova în sferturile de finală, înfrângere care a pus capăt unei serii de 15 victorii consecutive, cu titluri la Cincinnati și US Open. Sabalenka are primul tur liber și va juca direct în turul secund cu învingătoarea meciului dintre Alexandra Eala din Filipine (beneficiara unui wild card) și Katerina Siniakova.

Jessica Pegula în căutarea unei clasări cât mai bune

Finalistă la US Open, unde a pierdut cu Aryna Sabalenka în minimum de seturi, americanca Jessica Pegula are a doua șansă pe Betano la câștigarea turneului de la Wuhan. Pegula a mai jucat după US Open doar la Openul Chinei de la Beijing, unde s-a oprit în optimile de finală, fiind învinsă de Paula Badosa, cu 6-4, 6-0. În prezent pe locul 3 mondial, Pegula trage tare pentru a încheia anul cel puțin pe această poziție pe care a mai ocupat-o la finalul lui 2022. În turul al doilea, Pegula o va întâlni pe Anastasia Potapova din Rusia, jucătoare în fața căreia s-a impus de fiecare dată la precedentele patru întâlniri, cu mențiunea că în ultimele două meciuri directe Potapova și-a adjudecat de fiecare dată primul set.

Coco Gauff are moralul ridicat după titlul de la Beijing

La cei 20 de ani ai săi, Coco Gauff a câștigat Openul Chinei, devenind cea mai tânără campioană de la Beijing din ultimii 14 ani. Un turneu în care Gauff a avut trei meciuri consecutive în care a revenit de la set pierdut, cu Naomi Osaka (optimile de finală), revelația Yuliia Starodubtseva din Ucraina (sferturile de finală) și Paula Badosa (semifinale). Gauff a pierdut un singur meci din ultimele nouă disputate în circuitul mondial profesionist de tenis și are o serie de șase victorii la rând. Gauff intră direct în turul secund, acolo unde o va înfrunta pe învingătoarea duelului dintre Ashlyn Krueger și Victoriya Tomova.

Oferta ”Decisiv din Primul Set” se aplică exclusiv pentru:

Simplu masculin în circuitul ATP;
Simplu feminin în circuitul WTA, precum și în turneele de Grand Slam feminin (Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open);
Piața de pariuri a Câștigătorul meciului („Meci H2H”) tenis la simplu masculin și feminin;
Pariuri simple și multiple.

Please follow and like us:
Pin Share