Primul conflict între Adrian Mutu și Victor Pițurcă. „Briliantul” a spus tot: „M-a certat, mi-a zis că nu se face așa!”

Primul conflict între Adrian Mutu și Victor Pițurcă. „Briliantul” a spus tot: „M-a certat, mi-a zis că nu se face așa!”

Adrian Mutu a fost un jucător cu personalitate, iar performanțele din teren i-au oferit o reputație admirabilă. „Briliantul” a fost și foarte combativ, atât în meciuri cât și după încheierea acestora. Recent, fostul mare atacant român a vorbit despre primul său conflict cu Victor Pițurcă, fostul selecționer al României.

Primul conflict între Adrian Mutu și Victor Pițurcă

Adrian Mutu, un om plin cu povești, nu s-a ferit să se impună atunci când era cazul. „Briliantul” a împărtășit momente mai dure cu mari antrenori și fotbaliști români, pe care le-a depășit cu bine.

În direct la „Don Mutu”, noul show exploziv de pe FANATIK, Adrian Mutu a vorbit despre primul său conflict cu Victor Pițurcă. Duelul dintre cei doi a fost precedat de conflictul jucătorului cu Marius Lăcătuș, într-un FC Argeș – Steaua.

„A doua zi, eram la lotul de tineret, am plecat. Aveam o deplasare cu naționala, și în avion era și echipa de seniori, unde antrenor era Victor Pițurcă la acel moment.

Am intrat liniștit, am urcat acolo în spate unde era naționala de tineret, pe ultimele locuri, staff-ul tehnic era în față, cu președintele Federației, nea Mitică. La un moment dat vine nea Iovan și zice ‘Te cheamă Piți!’

Eram puști, aveam 19 ani. M-am așezat și m-a certat ‘Să nu mai faci așa, nu se face așa!’. Mi-a zis că nu se face așa. Nu am zis nimic la momentul acela, m-am dus înapoi, dar conștient că i-am atras atenția selecționerului la 19 ani”, a dezvăluit Adrian Mutu în exclusivitate la „Don Mutu”.

Ce se întâmplase de fapt anterior. Cum s-a duelat Mutu cu „Fiara” Lăcătuș

Tânăr, dar plin de atitudine și dorință de afirmare, Adrian Mutu s-a contrat la un meci FC Argeș – Steaua cu marele Marius Lăcătuș. „Briliantul” trebuia să iasă de pe teren inițial, acțiune grăbită de către „Fiară”.

Totul s-a schimbat în momentul în care Dobrin i-a făcut semn de pe bancă tânărului atacant să rămână pe teren, astfel că acesta i-a răspuns lui Lăcătuș imediat: „A venit Lăcătuș la mine și zice ‘Ieși mă afară!’, la care eu ‘Vezi mă de echipa ta!’. ‘Bă așa vorbești cu mine?, zice el.

Stând așa, nea Silviu se uita la nea Gicu și el zice „Întoarce mă tabela!”. Apare 9 și iese Bârdeș”, a dezvăluit Adrian Mutu în exclusivitate la „Don Mutu”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Please follow and like us:
Pin Share