Campion mondial și european, coleg de vestiar și prieten cu Adrian Mutu, își amenință fosta soție: „Viața ta s-a terminat!”

Campion mondial și european, coleg de vestiar și prieten cu Adrian Mutu, își amenință fosta soție: „Viața ta s-a terminat!”

După ani de relație presărați cu presupuse episoade de abuz, niciodată raportate din rușine și teamă, femeia a decis să-și expună durerea. Ea l-a dat în judecată pe fostul fotbalist la un tribunal din Madrid. Acolo locuiește de doi ani împreună cu fiul lor. Acum are probleme financiare din cauza fostului soț.

Trezeguet a redus veniturile pentru întreținerea fiului său, în ciuda situației sale economice confortabile. În timpul carierei, el a generat venituri de peste 140 de milioane de euro, după ce a fost campion mondial (1998) și european (2000) cu Franța și a jucat pentru cluburi precum Juventus, Monaco, Alicante, Banyias, River Plate, Newell’s Old Boys și Pune.

Trezeguet a jucat zece ani la Juventus, între 2000 și 2020, unde l-a avut coleg și pe Adrian Mutu. Cei doi erau chiar prieteni în perioada în care românul a fost la Juventus. Francezul a fost și la Cluj, la meciul de retragere a lui Mutu, din 2022.

Sportivul a fost, de asemenea, ambasador pentru Juventus, antrenor de fotbal, iar în prezent colaborează cu FIFA și are contracte de imagine cu mărci sportive și de ceasuri.

S-au despărțit după zece ani

Trezeguet și Belén au început o relație în 2012, care s-a încheiat brusc în 2022. Ei au împreună un fiu care va împlini în curând șapte ani. Mama s-a mutat să locuiască la Madrid și și-a găsit un loc de muncă la aeroportul Barajas.

De atunci, el a început să o sufoce financiar și i-a retras cardul de credit, care era baza întreținerii lunare a fiului ei. Din august anul trecut, Trezeguet nu a mai plătit chiria pentru apartamentul în care locuiesc fiul său și fosta sa parteneră.

În 2012, Belén l-a cunoscut pe David Trezeguet în Argentina, pe când juca pentru River Plate. Relația lor a prins contur, Belén și-a dat demisia de la locul de muncă și a plecat cu el în India, unde atacantul s-a retras, de la Pune City, în 2014. Ulterior, au locuit în Torino, unde fostul jucător a continuat să lucreze pentru Juventus ca ambasador al echipei și imagine a mai multor branduri.

David Trezeguet și fosta sa soție

S-a schimbat după nașterea copilului

În 2017, s-a născut fiul lor, iar viața lor s-a schimbat. „Înainte eram ca asistenta lui, mergeam cu el peste tot. Totuși, acest lucru s-a schimbat atunci când am rămas însărcinată cu fiul meu, pentru că, în mod clar, atunci când există un copil, prioritățile se schimbă”, a explicat Belén, pentru El  Mundo.

Nu există nicio îndoială că Trezeguet este o vedetă și avea o mulțime de oameni care îl urmăreau. Dar comportamentul său în casă și în afara ei nu era același”, a punctat femeia.

Ieșirile lui în oraș se terminau întotdeauna cu certuri și insulte la adresa lui Belén atunci când Trezeguet se întorcea acasă.

În urmă cu doi ani, Belén a decis să se despartă de David și să vină la Madrid. „Au existat abuzuri psihologice și verbale, dar nu le-am raportat la momentul respectiv. Mai am însă câteva dintre mesajele pe care mi le-a trimis. Nu mai puteam continua așa. Era ori el, ori eu”, a povestit Belén.

Fostul fotbalist refuză să plătească chiria apartamentului

„Nu mă lăsa să muncesc, deși mi-a spus că, dacă nu era el, aș fi lucrat ca casieră. Stima mea de sine a fost distrusă și nu puteam să-mi cresc fiul în acest fel. Ca mamă, am făcut o alegere și acestea sunt consecințele pentru care plătesc. Problema este că nu doar eu plătesc pentru ele, ci și fiul meu”, a mai spus femeia.

Recent, Trezeguet i-a precizat prin mesaje că nu va mai plăti chiria. El nu are un program clar de vizită pentru fiul său și vine să-l vadă doar atunci când îi convine, ceea ce înseamnă că micuțul petrece luni întregi fără să-și vadă tatăl.

Cu toate acestea, atitudinea lui Trezeguet continuă să fie aceea de a o învinovăți pe Belén pentru situația în care au ajuns și de a condiționa plățile de împăcarea lor.

Îmi spune să mă întorc, că viața mea s-a terminat și că acestea sunt consecințele despărțirii. Nu am crezut că va ajunge să nu mai plătească. Eu pot să ajung pe stradă, dar sunt foarte îngrijorată pentru fiul meu, pe care nu-l pot pune în mijlocul acestei situații”, spune Belén.

Femeia se simte persecutată

Din acest motiv, ea a depus o acțiune în instanță pentru a reglementa „relațiile paterno-filiale și pentru ca un judecător să stabilească care este cuantumul real al pensiei de întreținere pe care trebuie să mi-o dea pentru bunăstarea fiului nostru și pentru ca copilul să aibă un viitor stabil și să aibă o relație reglementată cu tatăl său”.

Tot ceea ce se întâmplă generează angoasă. Problema există și el nu este dispus să aibă o discuție cu mine pentru a rezolva ceva. Trebuie să alergăm după el. Suntem într-o situație de persecuție și adevărul este că este epuizant”, a dezvăluit Belén, care a angajat doi avocați pentru a apăra interesele fiului său împotriva lui Trezeguet.

Fotbalistul este la al doilea divorț

„Belén Cosimo l-a cunoscut pe Trezeguet la o vârstă foarte fragedă, ceea ce, împreună cu caracterul său autoritar, a împiedicat-o să se dezvolte profesional sau să dobândească experiență profesională. Din acest motiv, ea nu poate acum să acceseze un loc de muncă decent pentru a-și întreține fiul, fapt care o condamnă să depindă, cel puțin pentru moment, de fotbalist”, au precizat aceștia.

Pentru Trezeguet divorțul de Belén este al doilea eșec conjugal. David a mai fost căsătorit Beatriz Villalba, timp de 13 ani, până în 2012. Împreună cu spanioloaica, el are doi băieți, Aarón (24 ani) și Noraan (16 ani). În 2011, presa a raportat că Beatriz l-ar fi înșelat pe Trezeguet cu un om de afaceri italian.

Please follow and like us:
Pin Share