Andrei Balmoș, impresarul lui Horațiu Moldovan, pune lucrurile la punct. El este italianul mandatat de portar care i-a adus oferta de la Atletico Madrid. Exclusiv

Andrei Balmoș, impresarul lui Horațiu Moldovan, pune lucrurile la punct. El este italianul mandatat de portar care i-a adus oferta de la Atletico Madrid. Exclusiv

FANATIK a publicat un document în care se arată că Horațiu Moldovan a mandatat doi agenți care i-au adus oferta de la Atletico Madrid. Actualul impresar al jucătorului a lămurit însă întreaga poveste.

Andrei Balmoș, dezvăluie cine a adus de fapt oferta pentru Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid: „Impresarul lui Ciro Immobile”

FANATIK l-a contactat pe Andrei Balmoș, agentul lui Horațiu Moldovan, care a declarat: „Hai să explicăm cum a fost treaba. Pe 1 ianuarie noi am semnat un mandat pentru Atletico Madrid și câteva echipe pentru Marco Sommella, care este impresarul lui Ciro Immobile. El are o relație extraordinară acolo cu Atletico”.

La 16 zile distanță, a apărut și oferta agenților FIFA Richard Pattenden și Kevin Giess: „Dar apoi au venit și cei doi de firma de impresariat din Anglia să semneze și le-am dat și lor mandat. Însă nu e condiționat de nimic, nu există niciun procent, nu are valoare juridică”.

Horațiu Moldovan a semnat însă nu mai puțin de 20 de astfel de mandate: „Am discutat și cu avocații noștri. Noi am dat zeci de mandate, așa se lucrează. Nu te poți duce la FIFA cu un mandat necondiționat. A avut și Arcadie Zaporojanu pentru Celtic Glasgow”.

Andrei Balmoș: „Au fost discuții cu mai multe echipe”

În mandatul primit de Marco Sommella, acesta putea negocia în numele jucătorului cu Inter Milano, Juventus, Tottenham și Atletico: „Noi am semnat așa, nici nu ne-am gândit că va veni Atletico Madrid. Când au venit agenții din Anglia, pe 17 ianuarie, noi discutam deja cu Atletico. Au fost discuții cu mai multe echipe și cu Copenhaga, o grămadă de echipe. 

Eu lucrez cu unul dintre cei mai tari avocați, Georgi Gradev, care lucrează pe FIFA, de la SILA International. Au trecut deja 10 luni, ce să ne dea în judecată?

Noi ne-am înțeles cu Marco Sommella, totul s-a împărțit la doi, omul și-a primit banii. Nu există ca el să ia mai mult sau mai puțin”, a mai dezvăluit Andrei Balmoș pentru FANATIK.

Documentul oficial prin care Horațiu Moldovan și Andrei Balmoș l-au mandatat pe agentul lui Ciro Immobile
Foto: Fanatik

Portarul naționalei României l-a dat în judecată pe fostul său impresar, Bogdan Apostu

Horațiu Moldovan a rupt tăcerea și s-a implicat în conflictul dintre Andrei Balmoș și Bogdan Apostu. Portarul naționalei României a decis să meargă în instanță: „Procesul se judecă și o să vedem care o să fie decizia finală a instanței. Nu am fost mulțumit de serviciile prestate (n. r. de impresarul Bogdan Apostu).

Bogdan Apostu nu a avut nici cea mai mică implicare. Oferta de la Atletico Madrid mi-a adus-o Andrei Balmoș, ceea ce înainte nici nu puteam să visez. Transferul meu în Spania s-a realizat pe 24 ianuarie”.

Please follow and like us:
Pin Share