Elena Merișoreanu intervine în scandalul Jador-Zanni. Prietena manelistului, despre acuzațiile de agresiune: „Stai cu un om zeci de ani și nu-l cunoști”

Elena Merișoreanu intervine în scandalul Jador-Zanni. Prietena manelistului, despre acuzațiile de agresiune: „Stai cu un om zeci de ani și nu-l cunoști”

Elena Merișoreanu, bună prietenă a lui Jador, a vorbit despre acuzația lansată recent cum că și-ar fi altoit fosta iubită, pe ex-concurenta Survivor România, Oana Ciocan.

Elena Merișoreanu, despre acuzația care i s-a adus lui Jador, cum că ar fi bătut-o pe Oana Ciocan

Contactată de FANATIK pentru a afla dacă e la curent cu telenovela din viața amoroasă a prietenului ei de suflet, pe care îl consideră ca pe copilul ei, doamna muzicii populare românești ne-a spus că ea nu crede că Jador ar fi în stare să dea în cineva. Ni l-a descris pe manelist în cei mai frumoși termeni, spunând că ajută foarte mulți oameni și că se luptă din greu pentru ca familia lui de la Bacău să nu ducă lipsă de nimic.

Merișoreanu ne-a zis că vorbește din când în când cu Jador, chiar dacă nu în fiecare zi. Ultima oară manelistul a sunat-o de la Paris, unde a avut un spectacol de susținut.

„M-a sunat de la Paris, da, am mai vorbit cu el. Du-te, mă, nu vorbi! (n. red.: ne spune Merișoreanu legată de scandalul cu presupusa agresiune asupra fostei sale, spunând că nu este violent). Este un copil atât de cuminte cum rar am văzut, te rog să mă crezi”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru FANATIK, despre Jador și zvonurile cum că ar fi agresat-o pe Oana Ciocan.

Cântăreața de muzică populară a încercat să îi facă un portret manelistului, asta pentru cei care au anumite prejudecăți față de el, dat fiind că, mai nou, în urma dezvăluirilor lui Zannidache, mulți cred că este violent cu femeile.

De ce îl admiră enorm artista pe manelist: „I-a făcut un magazin lui tac-su, își ajută frații”

Merișoreanu ne-a zis că e un băiat cuminte și săritor, care și-a ajutat familia și o ajută în continuare și tot ce face este pentru a-i ști fericiți și mulțumiți pe cei din jur.

„Știi care e treaba? El a fost foarte sărac. Din punctul acesta de vedere el prețuiește fiecare ban. Îi ajută pe cei care nu au. Ăsta-i mare lucru, să știi! El și-a cumpărat case peste tot, și-a cumpărat…

Nu știu, pentru mine, el e un copil din generația asta tânără foarte strângător și vine lumea după el de nu se poate. Își ajută familia, ai văzut, foarte mult. I-a făcut un magazin lui taică-su, își ajută frații ”, a completat Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

„Eu nu-l văd pe el violent”

Rugată să ne spună dacă are idee ce se întâmplă între el și Oana Ciocan în momentul de față, având în vedere mesajele pe care Jador le-a postat pe Instagram, unde spune că și-ar dori să revină în brațele fetei, Merișoreanu a fost cât s-a putut de sinceră.

„Nu știu (n. red.: se referă la situația care există, de fapt, între artist și Oana Ciocan), el a spus că nu se însoară de acuma. E un copil cuminte, eu așa îl știu, apoi eu nu vorbesc toată ziua cu el.

El e mai mult plecat pe afară, să știi! Cum îl primesc ăia, mi-a trimis poze cineva din Germania ziceai că-i președinte de stat. Pe cuvântul meu! Eu nu-l văd pe el violent, așa că… Ce nu știu, nu vorbesc. Stai cu un om zeci de ani în casă și nu-l cunoști, dar să cunoști un om cu care abia te-ai cunoscut! Așa că nu știu. De ce să vorbesc?”, ne-a relatat Elena Merișoreanu.

Recent, niște imagini apărute pe rețelele de socializare au stârnit curiozitatea internauților. Oana Ciocan se pare că s-ar fi împăcat cu Jador, ea fiind surprinsă în aceeași casă în care cântărețul produce muzică.

De asemenea, într-o altă filmare, Jador este filmat chiar de Oana Ciocan, reflexia femeii observându-se pe portiera mașinii manelistului. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat oficial împăcarea, făcând declarații de-a dreptul confuze despre ce se petrece între ei.

Please follow and like us:
Pin Share