Disperat să scape de femeia cu care avea o relaţie, un ploieştean a recurs la un gest uluitor. I-a ameninţat rudele cu cuţitul, ca s-o ia de pe capul lui

Disperat să scape de femeia cu care avea o relaţie, un ploieştean a recurs la un gest uluitor. I-a ameninţat rudele cu cuţitul, ca s-o ia de pe capul lui

Incident deprins din telenovele în Ploiești. O poveste de dragoste transformată într-un conflict deschis a dus la o serie de percheziții desfășurate de către autorități.

Un bărbat din Ploiești și-a atacat rudele iubitei cu un cuțit

Un bărbat de 58 de ani, hotărât să încheie relația cu o femeie care i se părea mult prea insistentă, a apelat la o metodă radicală pentru a o convinge.

Înarmat cu un cuțit, s-a prezentat la rudele acesteia și le-a cerut insistent să intervină pentru a o îndepărta definitiv din viața lui, conform Observatorul Prahovean.

Confruntarea dintre bărbat și rudele fostei sale partenere s-a desfășurat pe stradă, iar tensiunile au escaladat rapid, ajungându-se la schimburi de amenințări și îmbrânceli.

La scurt timp după acest incident, mașina bărbatului a fost vandalizată, iar el a bănuit că responsabilii ar fi membrii familiei fostei iubite. În urma acestor evenimente, autoritățile au decis să intervină, mobilizând o echipă formată din 40 de polițiști care au descins la locuințele tuturor celor implicați în conflict.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit mai multe tipuri de arme, atât albe cât și de foc. Cinci persoane au fost reținute pentru a fi audiate, iar surse apropiate anchetei au relatat pentru presa locală că altercația a avut o amploare neașteptată.

De la ce a luat amploare conflictul

Cei doi bărbați implicați direct, de 56 și 44 de ani, s-au bătut crunt, schimbând pumni și lovituri, în timp ce rudele lor asistau și se certau, adresându-și injurii și amenințări.

Se pare că motivul conflictului a fost relația dintre bărbatul de 56 de ani și mătușa celui de 44 de ani, relație pe care acesta din urmă voia să o încheie. Femeia, însă, ar fi refuzat să accepte despărțirea și încerca să se împace cu el.

În încercarea de a clarifica situația, bărbatul a recurs la nepotul ei, sperând că acesta o va convinge să renunțe. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută, ajungând în atenția poliției, care a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele.

Please follow and like us:
Pin Share