Rodion Cămătaru merge pe mâna Universității Craiova: „Are șanse mari la titlu”. Ce spune despre Jovo Lukic

Rodion Cămătaru merge pe mâna Universității Craiova: „Are șanse mari la titlu”. Ce spune despre Jovo Lukic

Rodion Cămătaru a analizat șansele Universității Craiova la titlul din SuperLiga pentru FANATIK. Fostul atacant al Craiovei Maxima este de părere că oltenii lui Costel Gâlcă au o șansă importantă să câștige trofeul mult râfnit în sezonul 2024-2025.

Rodion Cămătaru merge pe mâna Universității Craiova: „Are șanse mari la titlu”. Ce spune despre Jovo Lukic

Universitatea Craiova s-a înscris în lupta pentru titlu și în sezonul actual. Oltenii lui Costel Gâlcă stau mai bine în clasament decât rivalii de la FCSB, CFR Cluj, Farul Constanța și Rapid București, care au dezamăgit în primele 12 etape.

„Juveții” sunt pe poziția secundă la trei lungimi în spatele liderului U Cluj, care are 23 de puncte după 12 etape. Rodion Cămătaru a vorbit pentru FANATIK despre șansele Universității Craiova în lupta pentru titlu din acest sezon.

Rodion Cămătaru spune că „alb-albaștrii” au șanse mari să câștige, în sfârșit, titlul din SuperLiga. Legenda fotbalului craiovean este de părere că celelalte contracandidate la prima poziție nu au forța necesară să se lupte la mult râfnitul trofeul în sezonul actual.

„Campionatul este echilibrat, Craiova are șanse mult mai mari să ia titlu anul ăsta. Nu mai sunt echipe, doar să își revină FCSB, dar este greu să țină pasul pe ambele fronturi. CFR scârțâie rău și alte echipe nu mai văd la titlu.

U Cluj a fost o surpriză, dar nu cred că va rezista acolo sus. Craiova are o șansă mare, nu are meciuri în cupele europene, este liniștită și poate să se pregătească pentru fiecare meci în parte”, a spus Rodion Cămătaru pentru FANATIK.

Ce spune despre Jovo Lukic: „Nu a arătat mare lucru”

Costel Gâlcă a primit întăriri pe toate posturile la Universitatea Craiova în ultima perioadă de mercato. Tehnicianul „alb-albaștrilor” are ca și obiectiv câștigarea titlului din SuperLiga, așa cum a dezvăluit și el în repetate rânduri.

Antrenorul care a câștigat titlul cu FCSB în SuperLiga l-a transferat pe Jovo Lukic pentru poziția de vârf. Atacantul bosniac a debutat în tricoul „alb-albaștrilor” cu Unirea Slobozia, apoi a jucat titular în deplasarea de la Oțelul Galați.

Rodion Cămătaru l-a urmărit pe Jovo Lukic la Universitatea Craiova și a vorbit despre atacantul „alb-albaștrilor” pentru FANATIK. Fostul mare fotbalist al Băniei nu a ajuns la o concluzie clară în cazul jucătorului.

„Nu a arătat mare lucru, dar să așteptăm. Nu m-a dat pe spate în cele două meciuri, dar trebuie să mai așteptăm. Îi mai dăm șanse până se acomodează. Koljic m-a dat pe spate când a venit, era marfă. 

El a jucat în Bosnia, dacă venea din Germania sau Anglia era altceva. Nu cred că Bosnia este peste România, mai așteptăm”, a mai spus Rodion Cămătaru.

Please follow and like us:
Pin Share