Marcel Răducanu știe care e fotbalistul care nu trebuie să lipsească de la naționala României: „E jucător de excepție, de creație!”

Marcel Răducanu știe care e fotbalistul care nu trebuie să lipsească de la naționala României: „E jucător de excepție, de creație!”

Cu șase puncte obținute în primele două jocuri cu Mircea Lucescu pe bancă, naționala de fotbal a României își continuă parcursul în Liga Națiunilor și înfruntă Cipru (12 octombrie), respectiv Lituania (15 octombrie).

Marcel Răducanu știe care e fotbalistul care nu trebuie să lipsească de la naționala României: „E jucător de excepție, de creație!”

Echipa națională de fotbal a României a jucat deja două meciuri sub comanda selecționerului Mircea Lucescu, iar parcursul tricolorilor în Liga Națiunilor continuă zilele acestea, cu Cipru, respectiv Lituania.

Lotul echipei de seniori a rămas în mare parte cel pe care l-a folosit Edi Iordănescu, cu mențiunea că Alexandru Mitriță a revenit și el sub tricolor. Acesta a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu, a marcat în partida cu Lituania de la București și a mers direct la „Il Luce” pentru a-l îmbrățișa.

Marcel Răducanu, fostul mare fotbalist român care a activat în Bundesliga, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre jucătorul celor de la Universitatea Craiova, care, în opinia sa, nu ar trebui să mai lipsească de la echipa națională.

„Mitriță trebuie să fie, că e jucător de excepție, de creație, nu prea ai jucători ca el. Are și el problemele lui, că se supără tot timpul, nu știu dacă la început, dar ăsta e fotbalul, ce să facem? Aici în Germania e la fel, dar ăștia nu se supără.

Mai avea puțin și ajungea la Burleanu (n. r. faza din meciul cu Lituania când Mitriță a marcat și a mers să îl îmbrățișeze pe Lucescu)”, a declarat Marcel Răducanu la FANATIK SUPERLIGA.

7 goluri și o pasă decisivă are Alexandru Mitriță în actuala ediție a SuperLigii României.

Informații de ultimă oră despre echipa de start a României cu Cipru: „90% el va apăra!”

România joacă sâmbătă, de la ora 22:00, în deplasarea cu Cipru, în a treia etapă a Ligii Naţiunilor. “Tricolorii” au prima şansă şi ţelul este să obţină o nouă victorie care să consolideze locul 1 în clasament.

Deşi Mircea Lucescu n-a dat nimic de înţeles despre echipa de start pe care o va trimite în teren, Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Florin Niţă este singurul titular cert în echipa României:

„Asta este o discuţie pentru meciul cu Cipru. Spre deosebire de primele două meciuri, în acest moment, Mircea Lucescu nu a dat nimic de înţeles despre ce se va întâmpla mâine seara. 

În raport cu primele două meciuri. Atunci, cu o zi-două înainte de meci, opt sau nouă ştiau că vor juca. Nu ştiu nici cei din lot. O informaţie care putem să o confirmăm peste 90% este că va apăra Florin Niţă.

Deci, sunt 90% şanse să apere Niţă. A apărat în Kosovo, Tîrnovanu a apărat cu Lituania. Probabil Mircea Lucescu ştie ce echipă va băga, dar jucătorii deocamdată nu ştiu”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Marcel Raducanu, ANALIZA LA SANGE inainte de Cipru – Romania: “E ALTCEVA ACUM FATA DE EURO 2024”

Please follow and like us:
Pin Share