Cine l-a convins pe rebelul Cristi Pulhac să renunțe la viața de noapte: ”Mă trezesc la șapte. La ora asta abia veneam din club”. Exclusiv

Cine l-a convins pe rebelul Cristi Pulhac să renunțe la viața de noapte: ”Mă trezesc la șapte. La ora asta abia veneam din club”. Exclusiv

Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au devenit părinți pentru prima oară, în decembrie 2022. Acesta este implicat total în creșterea primului său copil, Aris Cristian, (1 an și 10 luni). Fostul fotbalist de la Dinamo București a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce simte și cum s-a schimbat viața sa de când a devenit tată.

Cristi Pulhac despre viaţa de tătic

În spatele schimbării unui bărbat independent și rebel se află, de multe ori, o soție și un copil. Este și cazul lui Cristi Pulhac. Prezent zilele trecute la petrecerea Prima TV, (în calitate de colaborator Prima Sport), fostul jucător de la Dinamo București ne-a vorbit cu emoție despre băiețelul său și viața de tată.

”Eu nu credeam vreodată că o să trăiesc momentele acestea și nici nu înțelegeam oamenii care vorbeau cu entuziasm despre copiii lor. Adevărul este că până nu ai copil, nici nu înțelegi. De când s-a născut băiatul meu, pe care îl iubesc enorm, totul este altfel. Am responsabilități, timpul este limitat și nu îmi permit să îl risipesc.

Chiar dacă acum mă trezesc la șapte dimineața să pregătesc micul dejun pentru cel mic, este frumos. Poate, înainte la ora asta veneam din club. Copilul a venit când a vrut Dumnezeu. Noi nu ne propusesem să avem neapărat un copil. Ne doream, am discutam și am lăsat lucrurile să se întâmple”, a declarat Cristi Pulhac pentru FANATIK.

Responsabil și implicat, Cristi Pulhac se bucură de fiecare etapă din creșterea băiețelului său. Tocmai de aceea, el și soția sa, Raluca, aleg să îl ia pe cel mic cu ei peste tot, inclusiv în vacanțe.

Ne este nouă greu să plecăm fără el în vacanțe. Chiar dacă mi-aș dori să plec cu Raluca pentru două zile, știm amândoi că acele zile nu ar fi la fel ca înainte, când eram doar noi doi. Nu contează dacă lăsăm copilul cu bunica, bona sau cu familia, gândul nostru ar fi tot la el. Așa că preferăm să plecăm mai puțin și să luăm băiatul cu noi. Ne ocupăm doar noi doi, nu aveam nevoie de ajutor în vacanțe”, ne mărturisește fericitul tătic.

Cristi Pulhac îşi mai doreşte încă un copil

Obișnuit ca orice sportiv de performanță să aibă un program strict, cu sarcini și ore fixe, Pulhac s-a adaptat programului “impus” de fiul său. Recunoaște că el și soția sa, Raluca, și-ar dori încă un copil.

“Mi-aș dori, de ce să nu recunosc. Uite, eu sunt singur la părinți, soția mea mai are o soră și văd cât de apropiate sunt. Eu nu am un frate cu care să discut anumite lucruri. Când eram mic, nu-mi păsa, dar acum este altceva.

Când cei din familie se duc, nu mai sunt, ajungi să te gândești cât de bine ar fi fost să ai un frate sau o soră. Cred că o familie numeroasă este mai frumoasă, chiar dacă este puțin mai greu pentru părinți”, ne-a mai spus fostul jucător de la Dinamo București.

În urmă cu aproape doi ani, Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au surprins pe toată lumea când s-a aflat că au devenit părinți. Cei doi au decis să nu facă publică sarcina Ralucăi, pentru a se bucura de acest moment în liniște.

Norocul a făcut ca burtica Ralucăi să fie mică și să înceapă să fie vizibilă abia în luna a șaptea. Aris Cristian s-a născut în luna decembrie, într-o perioada aglomerată, înaintea vacanței de sărbători. Oficial, vestea că fostul fotbalist și soția sa au devenit părinți s-a aflat la începutul lunii februarie, când bebelușul lor avea deja două luni.

Please follow and like us:
Pin Share