„Furtuna secolului în Marea Neagră” s-a transformat într-un tzunami, apartamentele de lux ale oligarhilor ruși, lovite de valuri. VIDEO

„Furtuna secolului în Marea Neagră” s-a transformat într-un tzunami, apartamentele de lux ale oligarhilor ruși, lovite de valuri. VIDEO

Vremea rea a făcut ravagii în Rusia și în Marea Neagră a fost înregistrată „Furtuna secolului”, așa cum scrie portalul de știri 93.ru. La Adler, lângă Soci, pe coasta estică a Mării Negre, valurile au depășit 4 metri înălțime și au intrat până la etajul unu într-un complex de apartamente de lux.

Imaginile au fost filmate în complexul rezidențial de pe strada Albastră și Adler și presa ucraineană care a preluat filmările a scris că oligarhii ruși sunt îngrijorați că proprietățile lor au fost distruse.

<script async src=”https://telegram.org/js/telegram-widget.js?4″ data-telegram-post=”Crimeanwind/48799″ data-width=”100%”></script>

În Soci și Adler, copacii au fost doborâți de vânt . Din cauza vântului puternic și a valurilor mari, plajele din Soci sunt închise.

Și Meduza scrie pe larg despre ravagiile făcute pe țărmul Mării Negre de furtuna care ține de două zile.

Vântul puternic a atins viteze de 35 de metri pe secundă pe coasta Mării Negre, valurile inundând și țărmul Crimeei. În peninsula ucraineană ocupată de ruși a fost instituită starea de urgență și aproape 500.000 de oameni au rămas fără curent electric.

Trenul „Ataman Platov” a rămas blocat pe litoralul Mării Negre, din cauza unui uragan care a lovit zonele de coastă. După cum a spus unul dintre pasagerii care călătoresc la Rostov , citat de 161.ru, trenul a parcurs doar câțiva kilometri, în timpul nopții. Trenul a plecat din Adler la 20:22 și trebuia să sosească la Rostov la 07:18.

„Preferăm să stăm, decât să plecăm. Ultima oară ne-am mișcat la șase dimineața. Am mers 10-20 de kilometri și acum stăm din nou, de două ore”, a spus Pavel. „Sunt valuri de trei metri în fața ferestrei, o frumusețe!”

La Sevastopol, în vestul Crimeei, furtuna a distrus debarcaderul, farul și ferma de stridii a Institutului de Biologie al Mărilor de Sud. După cum a declarat directorul institutului pentru RIA Novosti, din cauza vremii nefavorabile, laboratoarele și biblioteca au fost inundate.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *