A venit la urgențe, iar medicii i-au spus că este constipată și au trimis-o acasă. După câteva ore a murit

A venit la urgențe, iar medicii i-au spus că este constipată și au trimis-o acasă. După câteva ore a murit

Annabel Greenhalgh, în vârstă de 11 ani, a fost dusă de părinții ei la spitalul Warwick în seara zilei de 13 octombrie, după ce s-a plâns de dureri abdominale.

Medicii au spus că era constipată și au externat-o, dar în dimineața următoare, tatăl ei, Craig, a găsit-o moartă în casa lor din Warwick, scrie Daily Mail.

În ciuda încercărilor paramedicilor de a o resuscita, Annabel a fost declarată moartă la fața locului.

Între 2017 și 2021, Annabel a avut mai multe episoade de dureri abdominale severe și a avut nevoie de tratament în mai multe rânduri.

O anchetă privind moartea fetei va începe vinerea aceasta la Curtea de Justiție Coventry Coroners’ Court.

Înaintea audierii, părinții ei, Craig și Josie, au vorbit despre „golul imens” pe care moartea lui Annabel l-a lăsat în viața lor.

„Annabel a fost un copil incredibil și a fost iubită de toți cei care au cunoscut-o. Era blândă, fenomenal de inteligentă, creativă, amuzantă și întotdeauna incluzivă pentru toată lumea. Își iubea cu desăvârșire muzica, moda, arta, prietenii și pisica ei iubită, Reuben. A fost cel mai mare dar al nostru și a adus atât de multă dragoste, bucurie și fericire în viețile noastre. De când am pierdut-o, o mare parte din zilele noastre au fost pline de suferință, goliciune și tristețe”, a spus Josie, în vârstă de 45 de ani.

Părinții ei speră că ancheta va răspunde la întrebări cruciale despre tratamentul pe care l-a primit înainte de a muri.

„Când ni s-a spus că o putem lua pe Annabel acasă de la spital, am avut încredere că nu se întâmpla nimic grav. Să ne trezim a doua zi dimineață și să o găsim fără reacție a fost absolut devastator și este ceva ce încă ne luptăm să înțelegem. De atunci, în fiecare zi ne întrebăm dacă s-ar fi putut face mai mult pentru a ne salva fetița. A fost singurul nostru copil și încă avem atât de multe întrebări fără răspuns în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat”, a declarat și Craig.

Avocatul familiei, Emma Rush, a declarat: „Josie și Craig rămân, de înțeles, devastați de pierderea atât de bruscă și tragică a fetiței lor. De asemenea, ei continuă să aibă o serie de întrebări cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu ea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *