Alegeri 2024. Primarul reales cu cel mai mare scor de la actualele alegeri locale

Alegeri 2024. Primarul reales cu cel mai mare scor de la actualele alegeri locale

„Mulţumesc! Potrivit rezultatelor oficiale, 80,23% dintre târgoviștenii care au votat ieri mi-au acordat încrederea lor, de departe cel mai ridicat procent din România în rândul municipiilor reședință de județ! (…) Totodată, echipa PSD Târgovişte a obţinut o majoritate confortabilă, de două treimi, în Consiliul Local Târgovişte şi împreună am contribuit cu peste 18.000 de voturi la o reuşită la fel de răsunătoare a celui mai performant preşedinte de consiliu judeţean pe care l-a cunoscut acest judeţ, domnul Corneliu Ştefan!”, a scris pe Facebook, Daniel Cristian Stan.

Primarul orașului cu cel mai celebru gem din țară intră în istorie. Este edil de la Revoluție încoace și a mai câștigat un mandat 

„Mândru şi onorat să putem merge în continuare pe acelaşi drum al respectului faţă de cetăţean şi al performanţei administrative!”, a conchis primarul din Târgoviște, care a fost ales prima dată în 2016 și reconfirmat în funcție în 2020.

Datele parțiale publicate de către Auroritatea Electorală Permanentă indică faptul că Daniel Cristian Stan a obţinut, în urma numărării voturilor din toate cele 65 de secţii din municipiu, 23.745 voturi, ceea ce înseamnă 80,22%, urmat de candidatul PNL Dan Alexandru Tică, cu 2.339 voturi (7,90%), cel al ADU Daniel Blaga cu 2.075 voturi (7,01%), precum și candidatul AUR Dorin Andreica – 1.438 voturi (4,85%).