Alexia Eram și Aris i-au impresionat pe jurații de la „Chefi la cuțite” cu rețeta Andreei Esca. Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta

Alexia Eram și Aris i-au impresionat pe jurații de la „Chefi la cuțite” cu rețeta Andreei Esca. Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta

Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta în ediția de miercuri seară, 3 aprilie, Chefi la cuțite. Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, au gătit rețeta mamei lor.

Ieri seară, jurații Chefi la cuțite s-au confruntat cu o provocare pentru amuletă care i-a încurajat să riște, în ciuda faptului că invitatul la degustare este cunoscut pentru gusturile lui tradiționale: au avut de pregătit cel mai cremos risotto, dar alegerea ingredientelor secundare a cântărit mult la degustarea făcută de Nea Marin. Victoria i-a revenit lui Chef Richard, care și-a adăugat în arsenal o amuletă, venită la pachet cu 5 puncte foarte prețioase.

Chef Richard Abou Zaki a câștigat amuleta în edița de ieri seară Chefi la cuțite

Chef Richard a avut curajul să experimenteze în întrecerea culinară de aseară, preparând un rissotto dulce, cu aromă de tiramisu – și a câștigat. Pe următorul loc s-a clasat Chef Orlando, cu 4 puncte, iar Chef Sautner și Chef Popescu au primit 3, respectiv 2 puncte. Astfel, până acum, Chef Sautner conduce clasamentul cu 30 de puncte acumulate în luptele pentru amuletă, urmat de Chef Orlando și Chef Richard, fiecare cu 29 de puncte, iar Chef Ștefan se situează pe ultimul loc, cu 24 de puncte.

Cât privește amuletele, Chef Sautner și Chef Richard au câte trei, iar Chef Orlando și Chef Ștefan, câte una. Dar orice se poate întâmpla săptămâna viitoare, când clasamentul poate fi dat peste cap în ultimele trei lupte pentru amuletă ale acestui sezon. Presiunea va fi uriașă, întrucât punctajul total va fi criteriul în funcție de care se va decide care sunt cei trei Chefi care își vor alcătui echipe. 

Tot ieri seară jurații s-au întâlnit cu două echipe extrem de competitive, dornice să-și testeze priceperea în bucătăria Chefi la cuțite: Laura Giurcanu și Sânziana Negru au pregătit ceviche, iar Aris și Alexia Eram le-au preparat Chefilor quiche lorraine, o rețetă tradițională franțuzească. Deși nu vor concura în competiția culinară, cele două echipe și-au încheiat vizita la Chefi la cuțite încântate de verdictele primite.

Copiii Andreei Esca au pregătit pentru jurați o tartă cu praz, după rețeta mamei lor. Prezentatoarea de la PRO TV obișnuiește să pregătească des acest preparat delicios.

Săptămâna viitoare, audițiile pe nevăzute continuă cu povești fascinante, iar jurații se luptă pentru ultimele trei amulete puse la bătaie de Irina Fodor și pentru prețioasele puncte care asigură privilegiul alcătuirii unei echipe.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *