Amerikai krimibe illő ügyet kapott a rendőrség: mi történt a holtan talált Brăila megyei házaspárral?

Amerikai krimibe illő ügyet kapott a rendőrség: mi történt a holtan talált Brăila megyei házaspárral?

A tájékoztatás szerint vasárnap dél körül egy előre fizetett SIM-kártyás telefonról érkezett hívás a 112-es számra. A rögzített híváson

egy nő azt sikoltja, hogy veszélyben van, de nem közölte sem a nevét, sem a tartózkodási helyét.

A hatóságok betájolták a hívás helyét, és kiszálltak Mircea Vodă településre, ahol semmiféle konfliktus nyomait nem találták. A település lakóit kikérdezték, de senki nem hallott konfliktusra utaló zajokat, és a telefonszámot sem ismerte senki, amelyről a segélyhívás érkezett.

A rendőrök megpróbálták visszahívni a számot, sikertelenül. Mivel előre fizetett, be nem regisztrált SIM-kártyás mobiltelefonról érkezett a hívás, tulajdonosáról sem voltak adatok. A rendőrség nyomai egy 44 éves Mircea Vodă-i nőhöz vezettek, de a helyszínen a szomszédok ezt nem tudták megerősíteni – írja az Agerpres hírügynökség a rendőrségi tájékoztatásra hivatkozva.

Kedden délelőtt háromnegyed tízkor újabb hívás érkezett a 112-es számra. A betelefonáló nő közölte, hogy

egy Mircea Vodă-i ingatlanban két holttest hever, erőszakos halálra utaló nyomokkal.

A rendőrség megállapította, hogy élettársi viszonyban élő párról van szó; a férfi 50, a nő 44 éves volt. Mindketten Mircea Vodă-i illetőségűek. A holttesteket felboncolják a Brăila megyei törvényszéki orvostani intézetben. Az ügyben folyik a nyomozás. A rendőrség azt is közölte, hogy a pár egyik tagjával kapcsolatban sem merült fel korábban családi erőszak gyanúja.