Ana Maria Păcuraru, jurnalist Realitatea PLUS, la Ziua Națională a Israelului: „A fost o seară de celebrare, solidaritate și prietenie”

Ana Maria Păcuraru, jurnalist Realitatea PLUS, la Ziua Națională a Israelului: „A fost o seară de celebrare, solidaritate și prietenie”

Ana Maria Păcuraru a subliniat importanța sprijinului României pentru Israel, mai ales în lumina conflictului recent cu Palestina. Evenimentul a reunit lideri politici, diplomați și figuri de marcă din lumea culturală, evidențiind legăturile strânse dintre cele două națiuni.

Această ceremonie nu a fost doar un simplu act de celebrare, ci și o demonstrație de unitate și sprijin reciproc. Prin acest eveniment, România a transmis un mesaj puternic de solidaritate în fața provocărilor internaționale.

Realitatea PLUSeste un partener de nădejde și susține cu fermitate Ambasada Israelului și eforturile sale pentru pace și stabilitate.

„Bună seara, doamnelor și domnilor! În această seară, la Opera Națională a României, avem onoarea de a celebra Ziua Națională a Israelului. Într-un context internațional marcat de provocări și tensiuni, acest eveniment simbolizează prietenia și solidaritatea dintre România și Israel.

Această sărbătoare este un prilej de a reafirma sprijinul României pentru Israel, mai ales acum, în timpul conflictului cu Palestina. Evenimentul reunește personalități de seamă din sfera politică, diplomatică și culturală, subliniind legăturile puternice dintre cele două națiuni.

Programul serii include discursuri de deschidere, susținute de reprezentanți de top ai guvernului român și ambasadorul Israelului, care vor adresa cuvinte de solidaritate și prietenie.

Acest eveniment nu este doar o simplă celebrare, ci și o declarație de unitate și sprijin reciproc. România își arată astfel aprecierea și susținerea față de Israel, trimițând un mesaj puternic de solidaritate în fața provocărilor internaționale.

Vă invităm să participați la acest eveniment deosebit și să luați parte la o seară de celebrare, solidaritate și prietenie. Împreună, construim un viitor mai bun pentru toate națiunile noastre”, a spus Ana Maria Păcuraru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *