Anchetă în Dâmbovița. O polițistă și-a agresat copiii, în timp ce era la muncă

Anchetă în Dâmbovița. O polițistă și-a agresat copiii, în timp ce era la muncă

Oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa anunţă că la nivelul instituţiei se fac verificări, de către structura de control intern, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu o poliţistă manifestându-se violent. Persoanele faţă de care poliţista are ieşiri agresive sunt copiii ei, minori.

 

”Având în vedere informaţiile apărute pe o reţea de socializare cu privire la o poliţistă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: Imediat cum a luat cunoştinţă, conducerea instituţiei a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern. Precizăm ca aceste activităţi sunt în curs de desfăşurare, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să se dispună măsurile prevăzute de lege”, transmite Poliţia Dâmboviţa.

Ancheta a fost deschisă după ce un film în care femeia apare în timp ce îşi agresează propriii copii, minori, a fost postat pe reţelele de socializareÎn plus, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privirea la comiterea de către femeie a infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte. În urma incidentelor, conducerea Poliţiei a dispus, ”pentru prevenirea oricăror evenimente”, retragerea dreptului de port armă de care poliţista beneficia. Superiorii poliţistei au informat şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului în vederea dispunerii măsurilor din competenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *