Angajaţii Guvernului, al doilea protest spontan!

RMAG news

Angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului au întrerupt lucrul, joi după-amiază, nemulţumiţi de ”modul în care conducerea instituţiei promovează o politică salarială discriminatorie” faţă de alte instituţii. 

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) a transmis, într-un comunicat de presă, că angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului au declanşat un nou protest spontan, joi, începând cu ora 15.00. Astfel, aceştia au întrerupt lucrul timp de o oră.

”Acesta este al doilea protest spontan prin care angajaţii Guvernului României îşi manifestă nemulţumirea faţă de modul în care conducerea instituţiei promovează o politică salarială discriminatorie în raport cu alte instituţii aflate în subordine sau coordonare. Atragem atenţia că orice demers sau tentativă de intimidare a salariaţilor care participă la acest protest vor fi tratate de către organizaţia noastră cu maximă celeritate, vor fi sesisate toate instituţiile abilitate să protejeze dreptul constituţional al salariatului de a protesta, inclusiv instituţii europene”, a transmis sursa citată.

La protest urmau să participe şi angajaţi ai Senatului.

Un protest similar a fost declanşat, luni, de salariaţii din Aparatul de lucru al Guvernului.

The post Angajaţii Guvernului, al doilea protest spontan! appeared first on Cotidianul RO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *