Bătaie cu topoare în Botoşani între două bande rivale. Poliția a intervenit în forță, iar trei bărbați au ajuns la spital. VIDEO

Bătaie cu topoare în Botoşani între două bande rivale. Poliția a intervenit în forță, iar trei bărbați au ajuns la spital. VIDEO

Două clanuri s-au bătut sâmbătă, 24 februarie, în centrul orașului Botoșani și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru ca situația să fie aplanată, a relatat Monitorul de Botoșani.

Totul a plecat de la o șicanare în trafic, pe strada Primăverii din Botoșani, iar bărbații, unii dintre ei de enie romă, au ieșit din mașini și au început să se lovească reciproc cu topoare și bâte, dar și-au împărțit și pumni. „Mascații” de la Acțiuni Speciale au intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii.

Secvențele video filmate de un amator au surprins o parte a incidentului. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Ulterior, Poliția a anunțat că a fost necesară o intervenție în forță din cauza incidentului violent.

„În urma apelului efectuat prin 112 la faţa locului au fost direcţionate toate echipajele din teren, respectiv jandarmi, poliţiştii de ordine publică şi rutieră, precum şi poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. S-a intervenit în forţă, toate persoanele implicate fiind imobilizate si conduse la sediul poliţiei pentru cercetări”, a transmis IPJ Botoşani. 

11 dintre bătăuși au fost duşi la poliţie pentru audieri, iar trei sunt la spital.

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *