Bătaie pe stradă între 15 adolescente, în Galați, după o ceartă pe rețelele sociale. De la ce a pornit conflictul: „În halul ăsta am ajuns” | VIDEO

Bătaie pe stradă între 15 adolescente, în Galați, după o ceartă pe rețelele sociale. De la ce a pornit conflictul: „În halul ăsta am ajuns” | VIDEO

Mai multe adolescente s-au încăierat în plină stradă, la Galați, după o ceartă pe rețelele sociale. Două fete au trântit la pământ alte două adolescente și apoi le-au lovit cu pumnii și picioarele. Victimele au declarat că nu le cunosc pe agresoarele care ar fi fost trimise de un băiat să le bată, scrie Digi24.ro.

„O prietenă de-a mea s-a certat cu un băiat și băiatul ăla a pus mai multe fete să ne bată”, a declarat una dintre fetele bătute.

După conflictul în stradă, la poliție au ajuns și părinții agresoarelor. Mama uneia dintre fete: „În halul ăsta am ajuns, ca niște fete să facă așa ceva. Și când te gândești că încercăm să îi educăm și în școli și… n-ai cu cine”, a spus mama uneia dintre ele.

Agresoarele au vârste cuprinse între 13 și 16 ani și, potrivit legii, doar cele de 16 ani ar putea să răspundă penal pentru faptele lor.

Din verificările preliminare s-a stabilit că, pe fondul unui conflict iscat de la unele discuții în contradictoriu pe o rețea online de socializare, acestea (victimele, n.r.) ar fi fost agresate fizic de mai multe adolescente, cu vârstele cuprinse între 13 și 16 ani”, a  transmis IPJ Galați.

Inițial, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe, însă după vizionarea imaginilor video apărute în spațiul public, a fost extinsă urmărirea și pentru „infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice”. Cele două fete bătute au urme de violență pe față și pe corp.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la această agresiune. 

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *