Casa unui doljean care descoperise o pungă de gaze în curte, în urmă cu doi ani, a sărit în aer. Proprietarul a ajuns la spital

Casa unui doljean care descoperise o pungă de gaze în curte, în urmă cu doi ani, a sărit în aer. Proprietarul a ajuns la spital

Un bărbat din localitatea Bâzdâna, județul Dolj, a fost transportat spital, vineri, 1 martie, după ce o sobă pe care o avea în casă a explodat, relatează cotidianul Ediție Specială.

Suflul exploziei care nu a fost urmată de incendiu l-a aruncat pe proprietarul locuinței printr-un geam, potrivit pompierilor care au ajuns la fața locului.

„În jurul orei 07.53, un apel pe 112 anunța explozia unei sobe neurmată de incendiu, în comuna Calopăr, sat Bâzdâna. Urmare a exploziei produse a rezultat o victimă de sex masculin, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, conștient și cooperant, care a fost transportat la spital”, a transmis ISU Dolj.

Potrivit unor surse citate de Jurnalul Olteniei, victima este bărbatul care, în urmă cu doi ani, a găsit o pungă cu gaze când a forat un puț în curte.

La fața locului s-a deplasat Secția de Pompieri Segarcea cu două auospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor medical și echipajul CBRN.

FOTO: ISU Dolj

  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *