Câți bani a încasat Adrian Mutu după două luni la CFR Cluj. Suma este una incredibilă

Câți bani a încasat Adrian Mutu după două luni la CFR Cluj. Suma este una incredibilă

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după dezastrul din sferturile de finală ale Cupei României. ”Briliantul” a rezistat doar două luni pe banca ardelenilor și s-a ales cu o sumă incredibilă după această perioadă. Iată câți bani a încasat antrenorul, care a avut cel mai mare salariu din Superliga.

Cu câți bani s-a ales Adrian Mutu de la CFR

La finalul lunii ianuarie, Adi Mutu a acceptat provocarea de a merge la CFR Cluj în locul lui Andrea Mandorlini. Dar rezultatele echipei au fost sub așteptări, culminând cu umilința din meciul cu Corvinul Hunedoara, din sferturile de finală ale Cupei României, și ”Briliantul” și-a dat demisia.

După cele două luni petrecute pe banca formației din Gruia, Adrian Mutu s-a ales cu o sumă derizorie, deși a avut cel mai mare salariu din Superliga, 15.000 de euro. Dra ”Briliantul” nu a încasat la plecare decât 5.000 de lei. Acești bani reprezintă remunerația pentru cele trei zile din luna ianuarie în care a activat la CFR. Și asta pentru că fostul internațional a renunțat la banii pentru lunile februarie și martie, adică 30.000 de euro. ”Considerați asta ca fiind amenda”, ar fi transmis Adrian Mutu conducerii CFR-ului, potrivit Fanatik.

Adrian Mutu a stat doar 70 de zile la CFR Cluj, fijnd al doilea cel mai scurt mandat din cariera de antrenor după perioada de la FC Voluntari.
Pe banca CFR-ului, Adrian Mutu a adunat 11 meciuri, dintre care 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri.

Adrian Mutu.

Neluțu Varga, prima reacție după demisia lui Adrian Mutu: ”M-am simțit umilit”

Patronul CFR-ului a avut o primă reacție după plecarea lui Adrian Mutu din Gruia. Cei doi erau buni prieteni înaite de venirea ”Briliantului” la Cluj.

Neluțu Varga a mărturisit că a fost extrem de dezamăgit după prestația echipei din meciul de la Hunedoara. În plus, acesta a spus și cine se va ocupă de pregătirea CFR-ului până în vară.

Vezi și: ”E cel mai slab antrenor”. Cel mai dur atac la adresa lui Adrian Mutu după ce s-a înțeles cu CFR

”Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi cu ceilalţi, cu ajutorii din antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eram negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

CFR a rămas și fără președinte

La câteva ore după ce Adrian Mutu și-a dat demisia, președintele clubului, Cristi Balaj, a anunțat că pleacă de la echipa din Gruia. Acesta ocupa funcția din 3 noiembrie 2021 și mai avea contract până la finalul sezonului.

Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Vezi și: Adrian Mutu, atacat dur la o lună după plecarea de la Neftchi Baku: ”Laș, nedemn”

„Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie”, a spus Cristi Balaj.

Cristi Balaj s-ar fi opus mai multor decizii ale lui Neluțu Varga. Unul dintre momentele în care acesta nu a fost de acord cu patronului CFR-ului a fost la numirea lui Adrian Mutu la cârma echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *